NERVÖS - första tattoooon

Hej på er!

Om 30 minuter är min första tatuering på kroppen. Är sååå nervös! Ska iväg med mina tjejer till Elin efter det o fira Valborg, men vi hörs ändå!

Puss / myyycket nervös Corre




It might be stormy now, but it can't rain forever


Healthy snacks

Alla blir sötsugna.. Speciellt jag! Istället för att göra vanliga chokladbollar som är en kaloribomb kan man lika gärna göra hälsosamma chokladbollar. Dom smakar självklart inte lika bra som vanliga, men dämpar sötsuget!

Ingredienser:
* 1 övermogen avokado
* 2 msk kakao
* 1 msk vatten
* 2 tsk honung

Blanda/vispa ihop till en smet. Forma smeten till små bollar och rulla sedan i kokos. (Blir ca 4-5 st)
Låt stå i kylen i 10 min. Servera med 1/2 dl tinade hallon och 2 tsk keso!

Be healthy, kramisar / A <3


TIPS

Tips på goda proteinpannkakor! Passar perfekt som frulle eller kvällsmat!

* 2 ägg
* 1 banan
* 1,5 msk soyamjöl
* 2 msk keso
* 2 msk vatten

Rör ihop alla ingredienser till en smet och stek små plättar i olja! (Bättre att steka i olja än i smör).
Tillbehör - vad som helst nästan. Jag personligen tycker det är gott med äpple och kanel!

Kramar /A


My cozy weekend

Fredags - Åt god tacosallad och spelade pingins hela kvällen. Många goa skratt blev det haha.. Kan ju meddela att pingis är inte min starka sida!
 
Lördags - Mammsen & jag åkte till Göteborg och hade världens mysigaste shoppingdag. Köpte mycket fina saker och åt en så fruktansvärt god sallad, godaste salladen iår! I veckan kommer jag tipsa om mer goda salladsrecept! På kvällen blev det monopolspelande med familjen!
 
Idag - Har pluggat, städat, sprungit och duschat! En vanlig söndag helt enkelt. Ni kan ju se hur sjukt snygga träningskläder jag har när jag är ute och springer här hemma... HAHA, dör om någon hade sett mig, tur att bo en bit från stan ibland ;) 
 
Nu väntas kvällsmat och film, hoppas ni också har haft en bra helg. Kramar / A ♥

Bästa livet!

Hallå alla goa gubbar!
 
Hade en go kväll igår med mycket skrattande, och även lite tårar - men det hör väl till livet eller vad säger ni? ;)
 
Här kommer lite bilder. / C
 
Jag o Ida åkte med Sammy o hans kompis ut till Kim. Lite goa folk där, inte röj utan mer gött häng med spel o så. Åkte därifrån vid halv två till Hampus i stan. Orkade inte vara kvar så jag tog bussen hem vid 02.15 och fick en kall promenad hem. Somnade så gott i min säng o tog en rejääääl sovmorgon idag! Åt en riktigt god frukost!
 
Muuuums!
 
Nu ska jag snart ner till stan med Ida. Det blir bio, godis och kompisprat! Behövande.
 
Puss på er!
 

Hela min dag!

Orkar inte blogga hela tiden under dagen, så ibland blir det att ni får hela dagen i ett inlägg!
 
Idag har jag iallafall haft det riiiiktigt gött! Solat, hämtat Matilda från kalas, varit på torp o shoppat smink, ätit god mat, myst med familjen osv. Nu ska jag börja fixa mig o sedan dra mig mot Ida. Får se vart kvällen tar oss! / C
 
Haft på mig riktigt goa kläder idag!
 
Myyyys!
 
Nytt smink och god mat!
 
Helt seriöst världens finaste och snällaste hund!
 
Go lördags-Corre som ska börja fixa sig nu!
 
Puss. Ha en go lördag!
 

Kolhydrater är viktigt!

Ser att några är fundersamma över de måltiderna Amanda lagt upp under en dag. Jag, Cornelia, äter personligen inte så. Jag äter alltid potatis/pasta/ris till min lunch och middag, sedan äter jag bröd också. Man måste ha kolhydrater för att kunna klara av konditionsträning fullt ut. Självklart behöver man de till styrketräning också, men mest kondition. Vet inte riktigt hur Mandis menade, men det hon skrev är väldigt lite iallafall. Det är bra mat för någon som vill gå ner i vikt som inte tränar. Hon har gjort ett bra schema tycker jag, men lägg till några hundra gram pasta/potatis osv så blir det fint! Puss / C
 
Kroppen älskar kolhydrater. Jag personligen borde äta mer! 

AMPUTERAD

Sådärja.. Nu börjar klockan ticka, det börjar bli sent osvosvosv men jag ska kolla film ändå. yolo osv :P
Nej, meeen är assugen på film, så det får bli så! Har inte direkt någon tid att passa imorn ändå så!
 
Här kommer lite bilder på mat, en diva sovande lillasyster och hund + egopics ofc ;)
 
Puss / C
 
 
 
HHAHAHA o här kommer en på min amputerade arm (ja jag gjorde det med flit!)
 

MIN DAG I BILDER

 
Sedärja. En mycket mysig fredag med fula skor och inget smink, härligt! Somnade när jag kom hem från skolan. Har sådan värk i min nacke att jag får ont i hela kroppen typ, blir trött o hängig. Hoppas inte det är nackspärr!!!
 
Har kollat lite Gossip Girl nu ett tag. Snart är det dags för mat med familjen o efter det blir det godis, melon och film med mig själv. Mycket bra fredag! Upp o träna för mig imorgon om inte nacken är värre!
 
Kram / C

KONDITION

Nyss hemkommen ifrån gymmet! Körde kondition idag. Eftersom jag har tappat väldigt mycket nu så har jag börjat med ett slags konditionspass så att man snabbt och lätt bygger upp konditionen igen. Har alltid sprungit på hastighet 12 på bandet men nu får jag börja på 10, väldigt tråkigt.. 
 
Passet är i 1 timma! Först springer man 10 minuter på hastighet 10, sen går man 10 minuter på hastighet 7, sen springer man 10 minuter igen på hastighet 10, sen går man 10 minuter på hastighet 7. Sen samma sak igen! Vill man så kan man gå på 7,5 de sista 10 minuterna för då lyckas man bränna 500 kalorier!! Riktigt bra tycker jag :) 
Ikväll ska jag äta gott och umgås med min familj, härligaste fredagen på länge, kramar / A ♥
 
Har kört detta passet hela veckan men har verkligen inte svettats så mycket som jag gjorde idag.. Blöt på hela ryggen haha!

TIPS!!

Som många av er säkert redan vet är det väldigt bra att dricka grönt te. Det ökar förbränningen, är gott, nyttigt och du känner mätthetskänsla!
Litet tips bara ;) kram / A <3


DAYLIGHT

Drog till gymmet efter skolan, magpass stod det på dagens schema! Körde olika situps, planka på pilatusboll, planka på sida + andra käcka magövningar! Ligger just nu döendes i sängen och inväntar morgondagens träningsverk haha.. Imorgon blir det ett morgonpass i rimnershallen med Fille, sen badhuset med klassen och efter det ett löparpass på gymmet, härligt med fredag imorgon också! Kramar från en tröttis / A ♥

Q&A
Q Kul med salladstips, uppskattas!
A Vad kul, har massa nya, goda recept på sallader som snart kommer upp här på bloggen :)
 
Q Vilket gym tränar du på Amanda ;) ?
A Motionshuset :)
 
Q Tips på vad man kan äta för att bli mätt och hålla sig mätt, men ändå äta nyttigt? så lite kalorier som möjligt? Frukost, mellanmål, lunch, middag! :) svara som inägg
A Finns mycket bra du kan äta! Men det beror helt på om du tränar eller inte. Tränar du inte behöver du inte ha i dig så mycket. Tränar du behöver du ha i dig mer mat för att orka med träningen och få ut så mycket energi som möjligt.
En typisk dag för en person som tränar skulle kunna se ut såhär:
Frukost: 1 portion Havregrynsgröt med 1 msk kezo och kanel + 1 stort glas vatten.
Mellanmål: 1 kopp te/kaffe och en banan.
Lunch: 1 portion Kycklingsallad utan pasta + 1 stort glas vatten.
Middag: Samma som lunchen. 
Kvällsmat: 2 knäckebröd med t.ex ost och skinka på + 1 kopp te.
 
 
 
 

UNDERBARA TRÄNING <3

Så himla skönt att äntligen ha kommit igång på riktigt med träningen igen, kört på bra nu måndag, tisdag & onsdag!
 
 
Från i måndags! Pass 1: 45 minuters PW på morgonen. Pass 2: 1 timmas löpning 
 
Från i tisdags! 1 timmas löpning blandat med PW och lång stretch efter det
 
Från idag! 1 timmas attackpass + 30 min PW
 
Gick hem till Paul efter skolan, vi softade, åt och laddade upp inför attackpasset! Emma som tipsade om det, och nu vill jag tipsa er! Riktigt bra pass för er som vill svettas som grisar haha... Svettades på armarna för första gången i mitt liv, helt sjukt det rann verkligen som vatten! Tänk dig att passet är 1000000000000 gånger värre än ett friskis och svettis pass! Värt att testa, men man borde ha lite kondition för att gå på det för det krävs mycket uthållighet!
 
 
Här har ni en video som även Emma tipsade mig om! Ungefär såhär är passet, ser väll ganska lätt ut men testa får ni se ;)
 
Kramar / A ♥

Wednesday

Denna dagen har i allmänhet varit riktigt soft.. Slutade skolan 13.45, drog till sjukhuset för att kolla upp mitt öga efter det. Har haft ont i det i snart tre dagar. Idag har det blivit svullet. Kollade med massa lampor, tops, odlingar o grejer på ögonmottagningen hos mamma förut, men det var ingenting. Ingen vagel, ingen ögoninflammation, ingenting - bara svullet.. Helt cp. Ont gör det iallafall. Känns som någon slagit mig 10 gånger hårt som f*n. Varje gång jag blinkar.. Så, slutklagat
 
Fick även med mig mamma o pappa till tattostudion idag. De skrev under pappret man måste göra. Tatuerar mig på tisdag för er som inte vet :) Efter det drog jag till gymmet o körde TRX + sammanlagt 20 minuter på bandet. Kändes riktigt bra idag!
 
Nu ska jag kolla GG, sen läsa min engelskabok, sedan sova. Np-svenskaprov imorgon, efter det ska jag möta upp Tonje. Hårshow på G, skoj!!!
 
/ C
 
Bilder från dagen:
Jag o min cp-johannis. Tighty for life <333
 
Mycket blöt, äckligt Floyd...
 
Ett mindre snyggt öga. HHAHA asså förlåt för bilden... hemsk
 
Två fula tröttisar efter brutal TRX med grymma Emil. Rekomenderar starkt det passet på MH för er som vill svettas!!!
 
Mammas goa ris och curry när jag kom hem.
 
Hörs imorn! Puss
 
 

Snapa magmuskler?

Hej på er!
Sitter på samhällslektion. Vet inte varför jag går denna linje, för jag hatar samhäll.....
Efter detta är de psykologi, sen ska jag till sjukhuset o kolla upp mitt svullna öga. Gör så ont!!!

Under tiden bjuder jag på en snygg bild hehe... Johanna tog kort på mig när jag skulle snapa mina magmuskler till henne hahah... Fult

/ C


Hemsk dag...

Sådärja.. Då var denna hemska tisdag över. Np-svenskaprov och spanskaprov. Spanskan gick åt hell, tyvär... Var på arbetsintervju efter skolan också. Kan skriva mer om det om jag får positivt besked! 
 
Precis kollat ett GG-avsnitt, så nu ska jag sova! 
 
Puss / C
 
Go bild från när jag o Amanda solade i lördags. VILL HA SOMMAR, åh...

3 ENKLA RECEPT PÅ GODA SALLADER

BACON & OST SALLAD - Sallad, gurka, rödlök, avocado, ostkuber, 1 paket bacon, svartpeppar & salt. Mängd får du bestämma själv. Men tallriksmodellen är aldrig fel!
 
HALLON & VALNÖTSSALLAD - 5 blad romansallad, glutenfri fetaost, valnötter, vanliga hallon eller frysta hallon och egengjord salladsdressing. Välj mängd själv även där!
 
KRÄFT OCH ÄGGSALLAD - 1 hårdkokt ägg, 3 msk kräftstjärtar, 2 msk keso, solrosfrön, gurka, tomat, 5 blad romansallad. Välj mäng själv! 
 
Värt att testa, kram / A ♥

Alena ♥

 
Alena är så brutaaaaaaaalt snygg!!! Vill bli lesbisk NU. Haha skämtosido.... Men denna tjej alltså. Skiter i om hon opererat sig eller om allt är naturligt - sjukt snygg! Vill förstora mina läppar och bli überblond nu! DAMN
 
/ C

 
 

 

ROLIG VECKA

Va sur på mamma nästa hela förra veckan, lipade och sa att jag ville ha en ny vindjacka eftersom sverige är ett regning, kallt och blåsigt land! Slutade med att jag fick hennes MUSTO jacka!! JIIIIHO, lönar sig att vara sur ibland, gladast i hela världen nu :D 
 
Överraskade felix med kladdkaka & snus, rev upp hälen pågrund av ovana på löpbandet (piiiiiin, sånt händer nybörjare), hittade en ny favorit sallad, ROMANSALLAD<3, smygfotade Bella i Willyskassan haha! 
 
Tog lite egopixxxx i fredags, standard. (har inte så tjock mage som det ser ut på vänstra bilden uppe i hörnet, linnet bubblade sig)
 
Ytterligare lite bilder på mig från i lördags då Corre, Fanny & jag festade!
 
Käkade pizza, Corre och jag solade på min altan i bikini (första solandet och jag brände sönder ansiktet), köpte långhopprep, ska bli lika bra som dom som hoppar i JUMP IN filmen, (den har ni sett va?), hittade en ny vän (rabbit) på grusplanen, vi är BFF Stampe och jag nu! 
 
Nu blir det bättre uppdatering från min sida, kramar / A ♥

Hela min helg!

Inte bloggat på hela helgen, bara för att. Hunnit med så mycket! Orkar inte skriva, så låter bilderna tala för sig själva för de mesta :) / C
 
Fredag: 
Amanda sov hos mig. Det blev tacos, glass och godismys med Let´s Dance, The Impossible, för mycket tårar till filmen och dans mitt i natten haha... Väldigt go fredag med min familj som betyder allt i världens + världens aboslut bästavän. Kan det bli bättre?
 
Lördag morgon/förmiddag:
Gick upp väldigt tidigt, gick ner till gymmet, körde ett spinningpass + boxning. Bra träning!!!
 
 
Som ni ser på två bilderna här uppe så åkte vi till Amanda efter detta!
 
Lördag mitt på dagen/eftermiddag:
Låg o solade, pratade, dansade sönder o skrattade på Amandas altan. Det var lä och 25+ i solen. Musiken dunkade, vi svettades, cola zeros öppnades, frukt åts, studsmattan blev utmattad av allt hoppande och vi dansade o var glada!!!
 
 
Lördag eftermiddag/kväll/natt:
 
Vi fixade till oss o åkte först till Fanny o plockade upp henne, sedan drog vi till David i herrsta. Det blev pizza och dans. Vi tjejer drog sedan till Läckan där det var fullt med lite för gamla boys. Var där en stund och tjötade innan Fredrik körde mig, Amanda, Fanny, Niklas och  Matte till Felix. Alla man kände var där så det var kul. Återförening med en vän, diskussioner, skratt i överflöd, tårar i överflöd, barr under fötterna, försvunna sockar, en arg själ, en glad själ - ja herregud vilken natt haha.... Sov sedan hos Vendela!
 
 
Söndag: Vaknade glad hos Vendis, med henne, Niklas o Matte. Det blev frukost, fotbollsspelande, chokladbollsbakande och film innan jag åkte till Amanda för att hämta saker. Där blev det hopprepshoppande (haha).. Åkte hem och somnade sedan vid sju på kvällen. Vilken helg...
 
 
Måndag: 
 
Blev skola idag. Meningslöst, två lektioner... Gjorde iallafall en psykologiredovisning som gick bra! Åkte till gymmet o dödade benen. 30 minuter cross + tunga vikter efter det! Åkte hem, gosade med vovven min, kollade Disney med småsystrarna, lyssnade Håkan och spelade Candy Crush (skicka liv då!!!). 
 
 
Nu ska jag plugga helvetesspanska. Dör.. Prov imorgo som jag garanterat kommer få F på, tyvärr. Ska även ha svenska nationella, men det kommer gå bra!
 
Blev även med iPhone 5 i fredags. Tack mamma o Hansa! Känns bra. Gick runt med min efterblivne telefon, det var för abbonemanget aldrig gick ut!!! Men nu sååååå
 
Dags för plugg. Puss på er!

Ta igen kväll!

Myskväll med varandra ikväll. Massa gott, snack o häng med familjen. Hörs imorgon med MASSA kul. Hörs då. Puss / Oss
 
Skillnaden på våran smidighet......

Ge mig

 
Alltså, jag dör. ÄLSKAR chokladkillar <333333
 
Mörkhyade, gärna lite muskler, kanske lite tatueringar (fast sjukt fint när dem är helt "rena" också). Jag måste haffa en chokladman. Älskar, älskar, älskar. Finns inget snyggare (förutom Jeff Seid hehe)..
 
14 juli fyller jag. Nu vet ni vad jag önskar mig ;) / C

Två pass om dagen är bra för magen

Hej alla! Kör på ett långt inlägg nu!
 
Idag hade vi temadag: sex och kärlek. Soft dag med föreläsning på Östrabo. Tyckte det i helhet var bra, slutade vid 11.30 så det var skönt. Käkade mat sedan blev det en sväng till gymmet. Körde 30 min crosstrainer + hela armarna (bröst, triceps, biceps och axlar). Hängde där en stund innan jag gick hem!
 
 
Efter detta åkte jag hem. Käkade lite mellanmål, tog en proteinshake, tog det lugnt, pluggade lite. 
 
Vid fem var jag nere i stan igen. Köpte fika och snus till vår vän Felix som fyller 17 år idag. Överraskade han en sväng och tjötade lite. Planerade lite inför helgen kanske? Får se vad som sker
 
 
Efter detta drog jag och Mändi till gymmet, pass 2 för mig. TRX!!!!!!! 
 
 
Efter detta var jag TOTALSLUT. Fick springa ut från passet för att spy hahaha. Sjukaste. Aldrig varit med om det. Jag har sagt till mig själv att någon gång ska jag träna så hårt att magen vänder sig. Hejdå med den fikan hos Felix haha.... (ursäkta för "grov" bild hhehehe)
 
 
Efter TRX för mig och löpbandet för Amanda så blev det stretch. Amanda softar som alltid.
 
Dagens outfit för er som undrar över det också. Tröja från Berlin, byxor från Dr.Denim och mina platforms till det!
 
Haha, sjukaste var efter TRX;en och innan stretchen, så körde jag lite extra mage. Skulle köra några situps, nääää då börjar HELA magen krampa. Alla magrutor längst upp verkligen sögs åt. Herregud, aldrig känt den smärtan. Den försvann efter en stund som tur var!
 
Kommer ha brutal träningsvärk efter denna vecka då jag vart sjuk o kroppen fått vila länge, o så har jag ju kört på så mycket denna vecka. Men jag gillar det!
 
Imorn blir det crosstrainer och ben. TAGGA!
 
/ C
 
 

Dröm sött!

Avrundar denna dag med lite ögongodis, nämligen hetingen Jeff Said. Tjejer: GOOGLA ;)
 
/ C
 
 
Godnatt ;)

Äntligen tillbaka!

 
Idag blev det gym med Linnea. Mycket mage på schemat. Skulle egentligen löpt också, men med tanke på det fina och varma vädret så tog vi en pw hem istället, från MH till kurveröd. Känns bra att komma igång igen! Imorgon blir det löpning, axlar och biceps :)
 
Måste tipsa om detta (för er som inte redan äter det!). Detta är två matskedar keso, en apelsin och lite kanel. Smakar precis som jul!!! Detta och en proteinshake tycker jag är ett bra mellanmål. Litet tips bara :)
 
Detta klarade jag också idag. Många tycker säkert inte detta är jobbigt, men jag har ALLTID varit svag och stel, så det var en framgång för mig. Hade kramp i ryggen och vänstra skinkan efter, hahah, men det släppte som tur var! 
 
Update: Yes, jag vet att Bella gjort denna övning. Tyckte den verkade fräck, testade den när hon precis la upp bilden på Instagram men klarade den inte då. Testade idag igen, och lyckades. När jag och Amanda gjorde våra fräcka grejer, när vi stod på varandra osv, så sa vi inte direkt att vi kollat på Alexandra Brings insta - då var det ingen som brydde sig. Komiskt det där ;) Inget illa menat mot vår vän Bella iallafall!
 
/ C

HÅRPRODUKTER

Detta använder jag för att försöka hålla en god kvalité på mitt hår: 
 
Borstar mitt hår varjedag med en svinborste för att det är mest skonsamt mot håret.
 
Sover med fläta nästan varje natt.
 
Anväder silkesdroppar i topparna varje kväll. 
 
Duschar håret med dessa. Till för torrt och tunt hår. Har använt schampo & balsam från salong förr, men tappade bara massa hår då, så bytte produkter nyss. 
 
Gör hårinpackning 1 dag i veckan.
 
Började nyss med moroccanoli. Sägs att oljan ska få håret att växa bättre, så vi får se!
 
Undviker även värmeprodukter som plattång och locktång på veckodagarna. Kram / A ♥

Fika

Idag blev det en god fika med Emma. Mycket prat, prepp och skratt. Tack för att du finns, så bra att ha!!! 
 
/ C

Goaste veckan

Hej alla nattugglor!
 
Har precis kollat färdigt GG och ska nu lägga mig. Denna skolvecka är så soft, slutar 10.20 imorgon, ca 10/11 på onsdag, 10.20 på torsdag, och normaldag på fredag. Även måndag nästa vecka börjar jag 09.50 och slutar 1. SKÖNT!
 
Idag blev det fika efter skolan innan jag och Clara gick på ett möte. Får se hur allt går! 
 
Imorgon efter skolan ska jag träffa Emma, sedan ska jag till gymmet. Nu drar jag igång på riktigt. Förkyldningen är HELT borta. Gamla Corre is back!!! / C
 

This is what it feels like

Q Jag fattar verkligen inte hur ni kan träna så mycket och ändå inte vara ett dugg stela! Jag har jätte lätt för att bli stel av styrketräning och i allmänhet! Har ni någon magiskt stretchprogram eller något!? Hur gör ni?? Fett bra blogg!
A Jag har tränat gymnastik i många år så det är nog där jag har fått min "vighet" ifrån :). Cornelia vet jag inte riktigt, men vet att hon stretchar en del efter hennes styrkepass för att inte vakna upp med alldeles för mycket träningsverk dagen efter!
Tack så mycket!!! ♥
 
Q Hur gamla är ni, Cornelia & du?
A Vi är 16 år, snart 17!
 

Var ute på en långprommenad förut, härligt väder och skönt att röra på sig. Får börja lite lätt nu eftersom kondisen inte är på topp. Tar nog prommenader hela denna veckan så får vi se om jag är mogen för en joggingtur nästa vecka. Även fast det går lite trögt nu i början så är motivationen på topp!!
Imorgon publiceras det efterlängtade "HÅRSKÖTSELINLÄGGET" håll utkik, godnatt / A 
 

Lördag och söndag i bilder!

Min helg har varit kanon! I fredags vart det ju fest, och från lördag-söndag sov jag hos Leticia i Munkedal. Jag hade tänkt en lugn myskväll, men sedan droppade Leticias mammas kompisar in, så det var brasilianskt party som gällde! Såååå kul
 
Jättekul att lära känna lite nytt folk. Blev också en god frukost på morgonen, bjuder på lite bilder nu!
 
Snart slutar jag skolan, efter det blir det fika med Clara på stan. Vid 16.00 ska jag och hon till arbetsförmedlingen för arbetsintervju för McDonald´s. Hoppas det går bra!
 
/ C
 
 

THE START OF MY NEW LIFE

Idag vaknade jag upp med en frisk känsla! Förkyldningen går mot sitt slut och nu ska jag ÄNTLIGEN börja om med kost & träning. Nu kommer uppdateringen från min sida handla mer om träning&kost. Från och med idag börjar hälsosammalivet, FÖRALLTID. Inga mål satta, inga krav, inga måsten, såååå underbart! 

Tänkte ta bilder på mig som jag gjorde sist gång. Månad 1, månad 2, månad 3 osv! Kul att se utveckligen. TRO INTE "ska hon inte äga godis nu", "ska hon inte festa", "ska hon svälta sig själv", NEJ NEJ OCH NEJ, självklart ska jag göra och äta det jag älskar, men på ett bra sätt och med MÅTTLIGA mängder.
 
Riktigt bra motivationsbilder.
 
Som ni ser kommer jag lägga mest fokus på löpning. Tänkte löpa eller gå 4 dagar i veckan! Vill inte bygga mer muskler nu, vill blir lite tunnare och slankare! Har tillräckligt med muskler. 
 
Ska även köra ett hårt magpass i veckan!
 
För jag menar, hur snyggt är det inte me ABS???!!! ♥ ♥ ♥
 
Kommer äta mycket sallader, keso och frukt. Kommer leta upp goda recept på sallader som jag även kommer tipsa om här på bloggen! Kommer dricka MYCKET kaffe & vatten! Självklart kommer jag unna mig godis eller annat sött när jag känner för det, men som sagt i måttliga mängder. 
 
Sjukt snygga kroppar enligt mig. Alla har olika kroppsformer men det är detta jag kommer sträva efter! 
 
SÅ, önska mig lycka till nu och häng med på min resa! 
Många kramar / A ♥
 
 

LÅT BILDERNA TALA <3

 
/ A 

Give life a chance

Tänker skriva av mig lite fort här!
 
Ni som har mig på fb har sett min status. Det är alltså 3 tjejer som försvunnit från denna jord på mindre än en vecka. 2 tjejer är helt säkert, den 3dje spekuleras det fortfarande om. Det jag ville komma fram till var iallafall att det inte spelar någon roll vad dem heter eller vem det är som försvunnit. Tycker det är tråkigt att det enda som visas är nyfikenhet. Med min status ville jag bara säga att jag tycker det är ett sjukt samhället vi lever i. Detta ska inte behöva hända och jag hoppas vi tillsammans kan jobba för att förebygga detta! Ta hand om varandra, visa kärlek, en dag kan det vara försent. Tycker det har försvunnit alldeles för många fina personer från denna jord på så kort tid. De lämnar ett stort tomrum efter sig som inte går att handskas med. Personen som gör det löser antagligen sina egna problem, men ger så många problem för de människor som lever kvar, hjälplösa. 
 
Jag vill verkligen inte att detta ska hända någon i min närhet. Är det någonting så hoppas jag att vi människor kan prata sins emellan. Vi är på denna jord för en andledning, det håller jag fast vid. Livet är en gåva som inte ska slösas bort! Vi har hela livet framför oss, så många vägar och möjligheter. Problem löser sig alltid, förr eller senare. Klarar man inte att ta itu med dem själv så finns det så många som jag vet är villiga att hjälpa!
 
Jag hoppas detta kan stoppas. Nu är det inte bara nära och kära som mår dåligt, utan hela vårt samhälle. Folk blir oroliga och förvirrade, vilket är förståeligt. 
 
Öppna era hjärtan. Allt kan lösas, ge det bara tid!
 
 
Många kramar. / C

KILLE ISTÄLLET KANSKE?

Tjaaa! Har varit ute och övningskört samt fikat hos farmor & farfar med familjen! Gick bra på körningen idag, körde runt i stan och ute på motorvägarna. 3dje gången jag sitter i en bil så är faktiskt rätt stolt över mig själv :) Mamma och Jonis tog nya bilen till stan så pappa och jag tog den hem sen. Helt sjuukt hur KUL det är att åka räserbil, älskar när det går snabbt!!! Tror jag hade passat bättre som kille. Älskar snabba bilar, motorer, moppar, vatten/snöskotrar, fyrhjulingar, "motorleksaker" så att säga! Umgås gärna med killar, och ibland känner jag mig som en, eftersom jag är lång och "stor", har ju lite killkropp. Men det är niiiice, är nog en pojkflicka innerst inne. Kram / A ♥
 
 
 

SWEET

 Hahahah jag dör. Han kan ju vara den goaste. Jag vill ha han / C

FUNNY SATURDAY

Igår kom Nathalie ut till mig! Vi hade en jätterolig och annorlunda kväll, "stretch-kväll" haha.. Tog massvis av roliga bilder och kollade på film, super mysigt!

Klarar inte av att vara borta från träningen längre, skiter i förkyldningen eller VAFAN (rent ut sagt) det nu är.. Blir så arg och ledsen när jag inte kan träna, det är som en drog för mig. Att ha varit sjuk i snart 5 veckor känns inte normalt. Så idag blir det en långpromenix på 2-3 timmar tänkte jag, har en jättebra runda här hemma som jag tänkte gå. Hörs ikväll, puss ♥ / A 
 

THIS IS NIGHTLIFE

Tack för igår. Hade en kanonfredag med mina vänner♥ / A 

En natt i Munkedal

Från när jag och Leticia firade midsommar 2011!
 
Ska ut på en promenad med Floyd, sedan hämtar Isa (Leticias mamma) upp mig så åker jag ut till henne i Munkedal. Det kommer bli god mat, göttor, kanske en film, tjejsnack och en jädrans massa skratt. Spenderar även natten där! Saknat min tjej.
 
Igår hade jag iallafall en väldigt bra. Började med mat på Kvarterskrogen med Amanda, Jimmy, Hallberg och David. Den middagen bjöd på sjukt många skratt och bred bohuslänska, hahaha. Blev sedan fest hos Felix. Alla våra goa kompisar var där, så gårdagen var riktigt lyckad! Avslutade den på bästa sätt genom att träffa en going! Tog bussen hem vid 02.15, och slocknade i sängen vid 3! Amanda lägger upp bilder när hon har tid!
 
Hörs imorgon! Puss / C

TACK

 
 
Tack för alla som bryr sig. Kunde inte vara mer tacksam. Ibland är allt lite jobbigt, men livet för med sig både bra och dåliga saker. Man har svackor som man sedan, förhoppningsvist, tar sig ur. Jag har berättat allt för mina närmsta vänner, mamma och pappa nu. En lättnad från bröstet har släppts.  / C
 
"After losing my breath
There's no more fighting left
Sinking to rise no more
Searching for that open door
And every road that I've taken
Lead to my regret
And I don't know if Im gonna make it
Nothing to do but lift my head

After all my strength is gone
In you I can be strong"

När man älskar andra mer än sig själv.

Med hjälp av vänner har jag nu bestämt mig. Jag tänker sluta med dieten. Jag säger det nu direkt så jag slipper onödiga kommentarer. Jag kommer fortsätta äta ungefär likadant. Samma upplägg, men utan känslan i kroppen ”jag får inte äta det där”. Känslan av att säga nej till ett äpple för att det är fruktsocker i det är inte okej för mig.

 

Ska jag vara helt ärlig mot er alla som läst denna blogg så har hela jag varit en målad fasad det senaste. Bakom alla leenden har jag mått väldigt dåligt. Ångest och press har gjort att jag inte orkar mer. Jag är glad för den lilla tid jag klarat att hänga i. Mycket cred till de personer som går på dieter vartannat halvår – det är jobbigare än vad jag någonsin trott!

 

Att ställa sig i spegeln dag efter dag och inte vara nöjd tär på en. Jag är 176 cm lång och väger 59 kg, borde jag inte vara nöjd? Jag försöker tänka på alla bra egenskaper jag har, men det är svårt när man på ett sätt tappat bort sig. Jag känner mig inte som mig själv, vilket är mycket jobbigt. Jag vill vara nöjd, jag vill vara lycklig. Jag vill inte klaga på att jag har celluliter, på att jag har lår som går ihop, på att jag har små bröst, på att jag har lite hull längst ner på magen. Det finns ingen annan än JAG som ser det. Är så besatt av vad andra människor ska tycka och tänka om mig. Jag tror ingen älskar mig mindre om jag går upp några kilon? Jag vill bli av med mina ångestfyllda tankar, med mina gråtstunder, med mina mörka tankar i spegeln, med pressen utifrån, med känslan att jag gjort fel. Jag var inte tillräckligt stark för detta. Tror inte det är så konstigt då jag alltid varit uppmärksammad om hur jag ser ut. Har alltid vetat vad jag vill ändra på min kropp. Kanske måste jag bara förstå att jag är född såhär. Jag borde vara stolt över hur jag ser ut, istället för att klanka ner på min kropp. Jag vill inte vara vacker på utsidan om jag inte känner mig vacker på insidan.

 

Förlåt om detta kommer som en chock. Har dolt det länge. Tänker heller inte dra upp detalj efter detalj om varför det har blivit som det blivit. När mensen försvann blev jag rädd, det var mitt första uppvaknande. Jag blev den tjej jag var för ett par år sedan. Den tjej som knappt åt, som jämförde sig med alla andra för att försöka vara lycklig. Är man lycklig när man älskar andra mer än sig själv?

 

Jag vet att jag absolut inte är den enda tjej som känner såhär. Har fått många meddelanden på facebook och kommentarer från tjejer som svälter sig, spyr eller liknande. Jag vet hur det är, men ni klarar det. Det finns så många roligare sakeratt ägna sig åt än detta. Att lägga ner hela sin vardag på det är sjukt. Spelar ingen roll vad man gör, det finns alltid i baktanke. Jag vill inte påstå att jag kommit ur någonting ännu. Det konstiga med mig är att jag är fruktansvärt klok när jag pratar om detta. Har lätt för att hjälpa andra ur svåra situationer, men jag glömmer bort hur jag själv mår. Mycket snack och liten verkstad för min del. Allt jag skrivit ner nu hoppas jag kunna fullfölja. Jag vill älska mig för den jag är. Det har jag inte gjort på lääänge, väldigt länge. Jag ska verkligen försöka! Lovar.

 

Hoppas ni inte tror jag skriver detta för uppmärksamhetens skull. Ville helt enkelt att ni skulle veta, vad har man annars en blogg till? Förväntar mig VERKLIGEN INTE att någon ska tycka synd om mig, tycka att jag är speciell osv.. Nu har jag fått ur mig det och det räcker för min del. Tack för att ni alltid stöttat mig genom dieten, när mensen försvann, när jag varit ledsen. Nu vill jag börja om som en glad och positiv tjej! Hoppas ni hänger med mig :)

 

Många kramar. / Cornelia ♥♥♥

Jag kommer aldrig lägga av, kommer bara göra det på ett bättre sätt. Nu ska allt vara bra, inte bara träningen utan också hur jag mår!
 

Felen växer fram när våran kärlek brister

 
Jag måste kliva tillbaks, finna mig själv, mitt riktiga ja. Gå vidare i livet för att korsa några floder, ändra min livsstil rutiner och metoder. Har haft mina perioder, varit långt under ytan och att leva med mig då, minst sagt slitsamt. 

Leker lite fredagspoet! Riktigt bra dag hittils, slutade tidigt, lång pratstund med Natta och har gjort lite goda gärningar! Å det bästa av allt är att jag trivs så himla bra i min nya klass!! Ikväll ska jag ut och äta med saknade vänner, have a nice friday ♥ / A

Fitness? Naaaaa

Har du någonsin funderat på bikinifitness eller något liknande?
Svar: Hahah nej... absolut inte. Alltså, denna blogg är till för att skriva om vår utveckling. Kanske tar de ett år, kanske fem år? Ibland känns det som ni tror att vi är experter eller liknande inom träning, men det stämmer inte! Jag tar träning seriöst, men minst lika seriöst som hälften av alla jag känner. Det är en kul grej, men absolut inget jag kommer "satsa" på i mitt liv. Jag vill bara ha en sund, snygg kropp! Min kropp ser ut som vilken 17-årig tjej som helst just nu, o det kommer den göra länge till!
Idag var jag på gymmet för första gången på 1,5 vecka. Kändes så himla rätt! Det var tungt i början, för jag är inte helt frisk. Jag utförde iallafall 20 min pw, ett tungt ryggpass + ett lättare magpass. Känns bra! Innan gymmet var jag på Torp Med Isabel för att leta bikini. Hittade en snygg på Lindex som satt som en smäck. Kommer användas flitigt!
 
Ska kolla GG nu sedan sova. Ladda inför badhuset imorgon. Funderar på att ta en pw ner till badhuset imorgon för att få lite extraträning. Låter inte helt fel va? 
 
Puss / C
 
Där jag hör hemma :D Bästa MH!
 
Min nya, fina! 149:- överdel, 129:- underdel om någon undrar :)
 
 

TRÄNINGSUTVECKLING

Kan inte du lägga upp bilder på ditt hus amanda? du verkar bo så himla fint :)
Svar: Tack vad kul att du tycker det! Men lägger inte ut bilder på mitt hus tyvärr :)
 
När tror ni att ni kommer nå ert mål med kroppen? 
Svar: Antar att denna frågan var ställd till båda. Jag hade kunnat nå mitt mål runt denna tiden om jag inte hade fått för mig så sjukt dumma saker som bulk och deff. Man ska inte ge sig in i sånna saker när man inte helt 100 % vet vad det innerbär och kan klara av det. Inte direkt så jag tävlar i fitness, det är då man håller på med sånt.. Bra kost och bra träning kommer du längst på :) Det har förstört min kropp helt, och pågrund av min förkyldning nu kan jag inte träna. Nästa måndag tänker jag börja träna igen lite försiktigt för klarar inte av att hålla mig borta från träningen längre. Då är det bara att börja om från ruta 0 för mig. Jag har inte satt något mål denna gången, för mitt mål är inte att må bra och ha en snygg kropp inför visst tillfälle, vill må bra för alltid och känna mig nöjd för alltid. Det får ta den tid det tar nu!
 
Min MAG träningsutveckling:
 
Augusti 2012
 
September 2012
 
Oktober 2012
 
November 2012
 
December 2012. Här var jag som nöjdast med min kropp. Tränade upp min kropp såhär bra utan dieter och annan SKIT. Så det tar tid, det gäller att ALDRIG ge upp! Hade jag fortsätt på detta jag hade här, hade jag varit i god form nu. 

Januari 2013
 
Februari 2013. Här började det gå utför pågrund av bulken och att motivationen försvann lite. Den största orsaken av allt varför det gick utför var att jag var för svag som person och inte lyssnade på mig själv. Var inte tillräckligt stark att gå min egen väg. 
 
Början av mars 2013
 
Nu är jag tyvärr tillbaka vid augusti, om inte värre. Men har bara mig själv att skylla. Kan inte vara mer missnöjd med min kropp än vad jag är nu. Men för min del är det bara att tänka framåt nu, det kan inte bli sämre. Jag ska göra mitt bästa nu, jag ska kämpa och lyssna på mig själv, inte på NÅGON ANNAN! Jag kan träning, jag har tränat sedan jag var 5 år, så jag vet exakt vad jag sysslar med. Det är inte så att detta är en "modesak" för mig, det är en del av mitt liv. Som jag skrev i ett tidigare inlägg, dags att bli fit föralltid. 
 
Kram / A ♥

Godnatt!

När tror ni att ni kommer nå ert mål med kroppen? Alltså tror bara 
Och när kommer frågestundssvaren upp? :)
Svar: Inte denna sommaren, utan nästa, alltså 2014. Då hoppas jag vara riktigt nöjd!
Ska jag vara helt ärlig har jag glömt bort frågorna. Ska fixas snarast!!

Detta körde jag på idag i skolan. Dr.Denim jeans, Amandas snygga tröja, platåconverse. Väskan kommer från New Yorker också.. Kändes väldigt bekvämt och snyggt. Behöver dock göra något åt mitt hår NU! Är bara så rädd för att allt ska trilla av om jag fortsätter färga det...
 
Nu ska jag kolla Gossip Girl och ha lite mystid här hemma. Har varit på 4 timmars möte i Bäve idag inför Frankrike i sommar. Lyssnade även på Fältenheten som föreläste om alkohol och cannabis. Intressant!
 
/ C
 

Instagram

 
Åh, blir helt varm i kroppen när jag kollar på mina "gamla" instagram-bilder. Känns som att det var så längesedan. Tiden har gått väldigt fort det senaste. Är ibland nästan lite rädd att jag inte ska hinna med att ha kul. Att jag bara kommer tänka på gymnasietiden som stressig. Jag blir arg på mig själv över att jag blir ledsen när jag kollar på bilderna. Jag har det jättebra nu, ändå känns det som att det var bättre då. Jag ser bara så himla, himla lycklig ut. Sommarlov - kom snabbt. Behöver dig!!  / C

Jag hittade mensen!!

Efter alla oroväckande kommentarer, oroliga kompisar och även en mycket orolig Cornelia så vill jag nu stoooolt presentera att min mens igårkväll kom!!!! Tänka sig... jag äter inte så lite ändå. Stop worrying so much peps.
 
Love / Corresnorre
 
Cool_girl96

TISDAG

Kort skoldag idag, hur skönt som helst! Spenderade lunchrasten med bestie, vi hittar alltid på så konstiga saker när vi har rast tillsammans haha... Tog skollunch för en vecka haha, toabesök med öppen dörr osv!
Testade även Corres nya converse, funderar på att införskaffa sånna jag med. Riktigt snygga och benen ser smalare ut. Bara + poäng för dom.
Här har ni även min klädsel för dagen! Osminkad och glad. Helt underbart att gå utan smink, känns så naturligt och känns precis som i 9an då jag aldrig använde smink till skolan. Kramar / A


Första nationella - check!

I brist på annan bild.
 

Ska bara meddela att jag nu gjort nationella i svenska, muntligt. Det skulle vara i 4 minuter, mitt blev 4.06. Tror även mitt uttal var bra och att jag kollade upp så gott det gick. Jag känner mig nöjd faktiskt. Glad att jag klarade det!
 
Snart är det lunch, jag har med mig ägg och lite potatis. Börjar känna mig frisk, så snart blir det gymmet. SÅ GLAD! Tror även det blir översovning hos mig idag, inte hos Amanda - går lika bra det!
 
Höres. Puss / C

Godnatt!

Godkväll!
 
Nu är svenskan gjort. Har ju somsagt nationella imorgon. Är inte speciell nervöst, har aldrig tyckt det är jääättejobbigt att prata framför folk. Får helt enkelt gå som det går!
 
Nu ska jag kolla ett avsnitt GG sen sooova. Är så trött!
 
Har en dag att se fram emot imorgon iallafall. Efter skolan åker jag o Amanda hem till henne. Jag ska hjälpa henne med hennes tal som hon ska hålla på fredag. Vi ska även ha lite spakväll med ansiktsmask, hårinpackning, dusch osv...
 
Hörs imorgon! / C
 
 
I love u!

Vart sprang mensen?

Första dagen efter skolan gick bra. Känns bra att få in rutinen med lunchlåda igen. Hoppas på mitt liv att det syns att jag kämpat med allt i sommar. Jag förstår ju att det inte kommer vara någon skillnad knappt, för så mycket arbete har jag inte lagt ner. Jag satsar nog mer på nästa sommar - då vill jag känna mig heeelt nöjd!
 
Om jag ska erkänna är jag dock lite orolig över detta med dieten. Jag har gått på p-piller i över 1,5 år, men bara för att kolla "läget" så har jag inte ätit några på över 1,5 månad - och inte fått någon mens. Börjar oroa mig över att det är för att jag äter lite förlite!? Jag är ju mätt o så, och viktminksningen är verkligen INTE kraftig!!! Förstår inte riktigt...
 
Jag kommer dock ihåg för ca 2 år sedan då jag var väldigt orolig och stressad, då hade jag inte mens på 3 månader. Kan det hänga ihop? Jag kanske är lite stressad och inte riktigt har koll på livet. Hoppas detta är normalt, känns dock inte så bra... hm..
 
Nä.. nu ska jag ner o äta middag. Hungrig nu! / C
 
Ååååh vad jag ska träna nu när jag snart blir frisk!!!!
 
 

Dags att tänka efter lite


En glad dag

 
Sådärja.. Nu börjar klockan ticka..
 
Iallafall, som ni ser på bilderna så hade jag och Floyd en riktigt trevlig promenad idag. Kan inte förklara hur skönt det var. Gick nerför en backe, solen lös som aldrig förr, i öronen spelades " Will Dorf - Chutes d'O á Guaranis" och jag kände mig så glad. 
 
När jag kom hem blev det god fisk, potatis och sallad tillsammans med familjen. Sen har sjuka jag varit så trött, så jag somnade faktiskt. Har inte gjort något på svenskan. Ska sitta 30 minuter nu innan jag går till sängs. Inte så stressigt egentligen då jag nästan är färdig. Det är alltså svenska nationella muntligt som gäller för mig på tisdag!
 
Har förresten sovmorgon till 10 imorgon - SKÖNT!
 
Natti / C ♥

Ut på promenix

Hallå!
 
Idag började jag på det striktare kostschemat. Känns skönt att ha kommit igång igen. Är fortfarande dyngförkyld men tänkte ändå ta mig ut på en promenad på ca 5,5km. Behöver inte gå fort, utan bara komma ut känner jag. Efter det ska jag skriva färdigt min svenska, senare ikväll blir det bara häng här hemma med film o grejer!

Haha kolla vilken ful "killmuskel" jag fått. Har försökt göra lite styrka varje dag även fast jag varit sjuk. Tycker det är snyggt med sidmuskler på både killar o tjejer, bara det inte går till överdrift på tjejer. Såhär ser jag ut när jag spänner ena sidan, ser alltså inte ut såhär när jag inte spänner!
 
/ C
Vad tycker ni? Ganska fult va?

Idag bär jag bästa känslan inombords på länge

Godmiddag! Idag är livet på topp!
Har legat ute i solen i 2 timmar och lyssnat på musik, hur underbart som helst!! Synd att den inte tar så mycket bara, men väldigt skönt ändå.
Nu ska jag storstäda mitt rum, sen ta tag i lite plugg. Ikväll ska jag övningsköra med pappa och efter det kolla igenom nya kostschemat för det drar igång imorgon. Synd att jag inte kan träna än, men om jag tar det lugnt denna veckan som kommer kan jag förmodligen börja träna som vanligt nästa vecka enligt läkare. Då kommer även uppdateringen från min sida bli mycket roligare. Tycker inte det är kul att blogga om vad jag gör på dagarna. Vill blogga om träning, kost och tips men svårt när motivationen är i botten pågrund av förkyldningen. Lättare och roligare att blogga om träning när man själv håller igång. 
Ha en fin sista dag på lovet och för er som inte har lov, njut av denna fina dag. Kramar / A ♥
 

Härligaste tjejerna!

Heej =) säg att du har problem med finnar men på dem senaste bilderna så har du inga kvar ...använder du något för finnar för jag har samma problem?
Svar: Hmm.. antingen så försvinner de lite på bilderna, för jag har allt lite kvar. Har verkligen inte så mycket som förr o jag har inga problem att gå utan smink, men min hy är LÅNGT IFRÅN felfri. Har kvar lite i pannan, sen har jag fått lite mer på hakan o kinderna. Egentligen är de nog mer röda ärr, men det är inte fint iallafall!
Jag använder mig av en kräm gjort av havre, från apoteket!
Precis hemkommen från en kanon tjejkväll hos Emma. Fick vinrödsmarinerad fläskfilé med hemmagjord potatisgratäng, god sås och fantastisk sallad! Till efterrätt var det en vääärldstårta gjort på nutella och marränger. Fick även ett stort fruktfat efteråt med melon, vindruvor, ananas och kiwi! Kan inte annat än att tacka för hur bra jag har det. Världens bästa vänner!!! Hade så kul med  skratt, god mat och roligt spel. Tack Emma för du fixade detta!
 
Blev ingen fest idag, men så är det ibland. Hoppas på att en friskare Corre vaknar imorgon så träningen sätter fart. Har även nytt kostschema nu. Kaloriintaget har dragits ner ytterligare, så nu ligger jag på ca 1400 kcal / dag. Får se hur detta går! 
 
Puss / C
 

Move on girl

 
/ A 

Vart är festen?

Sådärja. En go fika med Mandis är avklarad. Ska fixa till mig fort, sen drar jag mig mot Ljungskile! Får se vad som händer ikväll. Uddevalla, Ljungskile, Lysekil, Göteborg? Vart är festen? ;)
 
Puss / C
 
 
De sista linnet som är med på bild köpte jag förut på stan. Enkelt o snyggt, även väldigt djupt i ryggen. 120 :- Vero Moda

 

På lunch i solen!

Va man inte tvungen att vara 18 för det jobbet? :)
Svar: Nej, isåfall skulle jag inte sökt ju! :D
Sådärja! Då var jag färdigfixad. Ska ner till stan nu för att luncha/fika med Amanda. Ha lite snack om vad som hänt i våra liv det senaste, sånt där man gör med sin bästis! Skönt att ha en så bra vän som Mandis!
 
Vid sex ikväll ska jag vara i Ljungskile hos Emmisen, där alla tjejor i klassen som jag hänger med också ska vara. Det blir riktigt god middag och efterrätt till det. Åker man till Emma vet man att man blir mätt! Haha
 
Hörs senare! Ha en härlig, solig dag!!! / C
 
En bild från den gången jag tog bilder med Yvonne!

THOSE DAYS

Ni ser bilderna, har haft huuuuur kul som helst det senaste, tack för dessa underbara dagar med goa vänner ♥ / A 


Hemkommen från läger

Godkväll!
 
Lägret med mina konfirmander har varit kanonbra. Kunde inte önskat efter bättre personer som var med! Höll för första gången i mitt liv i en förbön också. Förbön innebär att andakten är lite längre och "finare", när man håller i en förbön så sitter man i ett hörn och så kan de komma fram en person i taget som tar upp en jobbig sak. Det kan var allt från jobbigt i skolan till familjeproblem. Jag ska då be högt för denna personen, viskar i personens öra så att ingen annan hör. Sååå mysigt. Alla andra sjunger, det är tända ljus och goa människor. Blev riktigt rörd att folk grät efteråt. Kände mig stolt att jag klarade det, att jag faktiskt vågade :)
 
Är fortfarande sjuk, så det suger. Funderar på att åka o träna imorgon ändå, köra lätt styrka eller något. Är så trött på att bara vänta ut förkyldningen. Man känner sig i äcklig, tjock och i oform. USCH
 
Nä. Nu ska jag sova! Imorgon händer det roliga grejer, det tar vi då!
 
Natti / C
 

Q & A

hur fick du det jobbet?:)
Svar: Jag sökte på internet och skickade in CV och personligt brev :)

 

dieten sket sig eller?
Svar: Nej! Har kört väldigt strikt nu i en månad. Under påsk osv så har jag ätit "gott" om jag vill, fast ändå samtidigt käkat mitt kvarg, keso, proteinshakear, havregrynsgröt osv. Nu har jag dock varit på läger i 3 dagar och kan därför inte bestämma över maten. Har slarvat där, men jag sa till mig själv att jag fick det. På måndag är det strenhårt igen :) Har också kommit i lite omotivation nu när jag är sjuk, får ju inte träna... suger

 

vart har du köpt dom vita jeansen? tacksam för svar :)
Svar: Fiorucci i Göteborg. Från Dr.Denim :)

 

/ C


GÅRDAGENS 80-TALS OUTFIT

80-tals outfiten /


DAGS ATT LUGNA NER SIG LITE

Dålig bloggning från min sida..
 
Har varit med kompisar hela veckan, umgås med älskade vänner är nog det bästa ♥
Ikväll ska jag på 80-tals fest, ska bli riktigt kul att klä ut sig!! Outfit, hår och smink kommer senare ikväll så håll utkik!!
 
Detta blir nog bland den sista festen för mig på ett tag, har verkligen tröttnat på att festa. Det är samma sak varje gång. Festa varje helg är verkligen inte min grej. Jag älskar att vara hemma med familjen och kolla på film eller spela spel. Nu när våren kommer är det underbart at grilla med familjen, göra studsmatteprogram med brorsan, köra vattenskoter, grilla och chilla med vänner och springa sena kvällsjoggingturer! Mer som det var förr. Det är mitt rätta jag! 
 
 Det enda jag vill nu är att bli frisk, börja träna och följa mitt nya tränings och kostprogram. Riktigt jobbigt att snart ha varit sjuk i 1 månad.. Kramar / A ♥
 

LÄGER

Hej!
 
Inatt sov jag hos Vendela. Vi somnade vid 05.00 haha, var nämligen hos Johan tillsammans med han, Erik och Linus några timmar mitt i natta. Lite kul att göra en natt så rolig, inget man ångrar!
 
Nu har jag precis kommit hem efter käk och mys på stan tillsammans med Vendis och Amanda. De är kvar där nere, men jag var tvungen att åka hem för ska nämligen på konfirmationsläger onsdag - fredag med mina idrottskonfirmander detta år. Ska bli riktigt kul! Har dock hamnat efter i tidsschemat så måste sätta igång nu!
 
Vi kommer inte höras förens på fredag, så Amanda får sköta uppdateringen! Är lite smått avundsjuk på mina vänner här i Uddevalla då de ska på en rolig lokalfest imorgon med 80-talstema, men jag får väl klara mig!
 
Puss, ha ett fint, soligt, lov!!! / C
 

Mot min fina vän!

Vad var det för jobb du var på intervju för?:)
Svar: Säljare. Ska isåfall sälja routers och mobila bredband åt Tele 2. Inte jätteroligt kanske, men det är ett jobb. De som jobbade där verkade dock goa, så det blir nog bra ändå :)
Sådärja. Nu är jag precis hemkommen från Torp. Fick med mig två par skor. Inte något jag egentligen behövde, men dem va snygga så...aa
 
Ska fixa till mig skitfort, sedan drar jag mot Vendis. Får se vad som händer ikväll!
 
Hörs imorn. Puss / C
 

Sjuk

Hallå!
 
Förkyldningen har slagit ut helt nu, rinannde snuva och otroligt hes röst. På något vänster mår jag ändå bra, inte så att jag måste ligga o sova liksom.
 
Förresten, arbetsintervjun gick sjukt bra igår. Ska på en utbildning 2 juni sen får vi se hur det blir!
 
Nu ska jag till Torp med mammsen, kolla lite olika saker. Ikväll blir det nog soft häng med Vendela.
 
Puss / C
 
 
 

Bad day

Fasen vad jag saknar träningen och gymmet nu när jag är sjuk, precis som Amanda också skrev. Ligger hemma o bara ruttnar. Känns som att det lilla, lilla jag tränat upp på min kropp har ruttnat bort nu haha. Känner mig så äcklig just nu. Har ju ätit skit nu på påsken, ingen träning, sjuk som ett AS. Asså har verkligen INGEN röst. Jag har sjukaste magsmärtorna, vaknar av att hela kroppen vränger sig. Ni tjejer som har jobbig mensvärk, tänk det gånger tre typ. Känns som att jag ska GÅ SÖNDER!
 
Upp på allt detta denna ångest då också. JAG VILL TRÄNA. Gråter snart av längtan. Vill  inte ens ha lov. Jag vill in i rutinerna, bli frisk, träna sööönder, bli snygg, brun, få bort det orangea i mitt hår, få bort mina finnar osvosvosv... ja det är helt enkelt en dålig dag idag
 
/ C
 

RSS 2.0