Tröttis svarar på frågor!

Cornelia, vart beställde ni den rosa limon på balen i nian? :)
Svar: Oj, ingen aning. Det var Sofia Rasimus pappa Tommy som skötte det. Fråga Sofia på facebook så får du säkert hjälp! :)

 
Hej! Sjukt snygg outfit!!! Vart ifrån kommer den fina vita blusen ifrån?
Svar: Hallå! Tack så hemskt mycket!! Den kommer från Vila. Köpte den på Öland, sommaren 2011! 
Sådärja! Då var mitt plugg färdigt. Det var inte jättesvårt att få in det med idrott för allt är ganska logiskt!

Ska borsta gaddarna och ta kvällskissningen haha, sedan är jag redo för sängen! Längesedan jag somnade såhär "tidigt". Jag är sådan tidsoptimist så jag pluggar alltid på nätterna. Rekommenderar EJ!
 
Godnatt på er godingar! / en mycke trött Cornelia ♥
 
Förresten. Lycka till imorgon Amanda!!!! För er som inte vet så börjar jag på måndag av olika anledningar. Tar det imorn. PUSS
 
Hahahah, helt bedrövligt trött! Ser ut som 3 år. Orkade inte ens le...

HELKROPPSSTYRKA

Var som sagt med Bella förut, vi körde ett helkroppsstyrkepass på gymmet. Alltifrån armar - mage - ben, gött! Känns sjukt att detta var mitt sista styrkepass på 3 månader framöver. Kondition är det enda som gäller nu, dags att bränna bort fett och underhudsfett. Har mätt miljemått, benmått och arm mått, vägt mig och tagit före bilder. Är så himla taggad inför imorgon, NU KÖR VIIIIIIII.  1 mars ♥ / A 
 
 
 

Benpass + en outfit på det!

Hallåni!
 
Spanskaprovet gick bättre än förväntat. Ska väl inte säga att det gick superbra, men jag känner mig halvnöjd o kunde inte gjort bättre iallafall!
 
Efter skolan blev de mat med Amanda, sedan gymmet med Bella. Körde ben idag. Började med benböj/squats 40kg 8x3, sedan marklyft 40kg 6x3. Fortsatte själv sen när Bella skulle mot crosstrainarna! Blev benpress 100kg 9x3, övre lår 45kg 10x3, bakre lår 20kg 9x2, bakre lår maskin 25kg 7x3. Gick tillsist upp till stretchrummet där jag körde balans. Balansplatta med 10kgs vikt i handen och körde squats på den. Snacka om fiiiina muskler som jobbar! Gjorde det tills jag inte kunde böja mer x3. Sedan pilatesboll, stod uppe på den på knä så länge jag klarade x3, + TRX-band, en rumpövning och en baksidalår övning (lite svåra att förklara)
 
YES. Så det blev en del. Snacka om träningsvärk imorgon!!
 
NU SKA JAG PLUGGA, för ovanlighetens skull... idrottsprov imorgon! / Cornelia ♥
 
En dagens Cornelia på det:

TORSDAG

Vill ursäkta för dålig uppdatering från min sida. Har väldigt mycket i skolan just nu vilket gör att all tid går åt till plugg.. Sena skoldagar och kvällar gör att orken tar slut. Svårt att hinna med både skola, träning, hemma plugg, och bloggen. Men ska bättra mig, LOVAR!
 
Slutar om en timma, då ska jag träffa Bella. Får se vad vi hittar på, längesen vi träffades nu så det ska bli riktigt kul! Ha det bra, kramar från Amanda
 
Någon hemsk partybild på oss från förra våren haha!
 

Godnatt!

Hej!
 
Klarar knappt av att få in mer spanska i huvudet nu. Ska plugga i någon timma till, helt seriöst - sedan kommer jag vara död! 
 
Vi hörs mer imorgon istället, för måste få detta gjort nu. Hoppas ni haft en bättre och lugnare kväll än jag.
 
Puss / Cornelia ♥
 

Orsaken till dålig uppdatering..

Har fått några kommentarer nu om att bloggen blir sämre och sämre pga. dålig uppdatering. Vi är väldigt väl medventa om detta, och självklart vill vi ha en bra blogg - men bloggen får lida lite nu när vi båda har mycket skola!
 
Vi drar till skolan tidigt, går långa dagar, åker o tränar direkt sedan hem o plugga tills ögonen ploppar ut. Jag gråter blooood för allt plugg och alla prov vi har just nu. Känns som min hjärna ska sprängas för man har så mycket press på sig.
 
Förlåt! Vi ska försöka förbättra oss, självklart. Men samtidigt går skolan före. Hoppas ni har överseende med det ibland!

Trötta Cornelia efter en 35 minuter löptur + biceps och triceps tillsammans med Bella. Riktigt go träning! 
 
Ha en fin kväll. För mig väntas det otroligt mycket spanska- och idrottsplugg! Gråter....
 
/ C 

FRÅGESTUND!

Vår första frågestund. Kommer hålla på i några dagar, tills vi tycker det räcker. Svarar på det tillsammans i ett videoinlägg som någon önskade.
 
Nu är det dags att sova / C & A ♥

TISDAG

Hallå! Idag har jag lunchat med mamma eftersom jag slutar tidigt på tisdagar. Vi åt god cofferoomersallad♥. Har varit hänging och nere hela dagen idag eftersom jag knappt har fått någon sömn de senaste dagarna.. Tröstshoppade lite och det gjorde mig självklart på bättre humör!! 
Åkte till hallen runt 4 och körde körde ett riktigt SVETTpass, mycket styrka och kondition på samma gång. UNDERBART ♥♥
 
Längtar tills på fredag då allvaret med kost, sömn och träning drar igång. Kommer bli mycket roligare uppdatering på bloggen från både min och Cornelias sida. 
Mina scheman är så gott som klara, ska i alla fall köra på dom fram tills tisdag nästa vecka då en kompis ska få kolla igenom och kanske justera lite saker. 
Kommer bli mycket svett, många tårar och dagar man bara vill ge upp och dagar man inte kommer orka. MEN JAG HAR BESTÄMT MIG, sommar 2013. / A 
 
Finaste träningsoutfiten 

sommaroutfits

I sommar kommer jag köra på en ganska soft stil. Mycket kängor, låga converse, slitna jeansshorts, luftiga tröjor, mycket smycken, ruffsigt hår, brunbränd hy och blanka ben. Det ska vara fransväskor, neutrala färger och stora glasögon tycker jag. 
 
 
Vad säger ni? Längtar ni till sommarens goa outfit? Det gör fasen jag. Läääängtar
 
/ C

HUMOR

 
Tillägnat till Elin Hellberg, Isabel Andréasson och Clara Torstensson som dör för "lolthatsme". 

Rens och städ

Blev ingen uppdatering eller träning för mig igår eftersom jag rensade och städade mitt rum och dressing room hela kvällen. Rensade ut 4 stora kassar med kläder!! Fyyy, nu känns det tomt i garderoben.. Kramar / A


Brunbrända ben

 
 
Skulle kunna döda för en brunbränd kropp just nu. Mår psykist dåligt när man lyser i spegeln efter man tagit bort sminket och borstat tänderna. USCH. Gult hår på det också.... Måste göra något  åt mitt hår drastiskt. Sjukt fult...
 
En snabb rolig nyhet såhär på kvällskvisten. Jag ska tatuera mig i april. Har fått det i något år nu men inte brytt mig så mycket om det, inte haft pengar eller motiv. Men nu så... det blir en överraskning! 
 
Godnatt / C 

Tårarna rinner ner....

 

EGOTIMEEEE

Spinningen, mage och rygg gick kanon imorse. Kan vara ett av de bästa passen. Gjorde så ont i magen att jag trodde jag skulle spy i slutet. Duschen efteråt var sååå skön. Hade 1,5h på mig innan skolan började så jag tog det sjukt lungt! Mysigt, älskar att vara på gymmet!
 
Är dock väldigt trött nu. Var lite tidigt för mig att gå upp vid 05.30........ Är hungrig och hängig, o tanken på att jag har en hel naturlektion att utföra + spanskastöd gör mig inte glad... Inte har jag pengar till mat med mig heller. Åh
 
 
LÅT DENNA DAG GÅ FORT!
 
/ C ♥
 
 
Egoboostar mig själv lite med bilder där jag känner mig fin och bekväm. Tycker jag är sjuuukt mycket snyggare i brunt på bilder, men finare i blont i verkligheten. Jobbiga i-landsproblem alltså......

Tröttis!

Hallo!
 
Har sovmorgon till 09.50 idag, så tänkte att jag passar på att köra på morgonträning. Tar 06.24 bussen så kör jag spinning kl 07.00. Efter det blir det även rygg och mage. Duschar där så jag är fräsch till skolan. Psykologi första lektionen!
 
Slutar vid två någonstans men sitter kvar o pluggar till tjugo i fyra, då börjar spanska-stödet och det MÅSTE jag på!
 
Godmorgon förresten! / C ♥
 
 

NATTINATTI

Har inte mycket på hjärtat för tillfället! Har varit en både bra och dålig kväll för min del. Dags att sova, skola imorgon. / A ♥
 
Några bilder ifrån helgen :)
 
Frågor:
  • Kan ni inte göra ett inlägg om frukost? Det är ju ändå den viktigaste måltiden på dagen, men allt innehåller ju så mycket socker. Vad äter ni till frukost? :)
    Svar: Självklart, tar på mig den uppgiften och fixar ett längre inlägg om frukost någon dag. 
     
  • Skulle inte du tävla på SM i Uddevalla?
    Svar: Jo det skulle jag, men det blev inte så helt enkelt. Kom mycket andra saker ivägen!
     
  • Skitfina är ni båda två tjejer! :) 
    vart har ni tagit bilderna i headern?! :D 
    kraam
    Svar: Bilderna är tagna hos Sofia Morgardt som har egen fotostudio! Kram 

Konstig kväll?

Hej!
 
Är helt omskakad pga massa skit som hänt denna kväll. Sjukt hur en människa kan ha viljan att förstöra för någon annan så mycket...
 
Ta hand om er där hemma. Var rädda om den ni är och ge kärlek till varandra - inget annat!
 
Massa godnattkramar från Cornelia ♥
 

Man får inget utan att ge

En fråga bara. Hur gör ni i skolan om inga kolhydrater ska ätas? Blir det medtag av egen matlåda då? Visst vissa dagar fungerar det att äta enbart fisken och salladen, men när det exempelvis är soppa, gröt eller gratänger osv. Hur gör ni då? :) Sen Cornelia äter du fortfarande lifes proteinpulver?
Svar: Precis, vissa dagar funkar det ju att ta fisk, sallad och vatten, men andra dagar går inte det. Det kommer medtagas matlåda med det jag behöver. De dagar jag har med mig matlåda äter jag inte i matsalen, för vill inte dra åt mig blickar osv, kan bli lite konstigt. Jag kommer tycka detta är skitjobbigt och kommer säkert vilja skita på köttet och salladen när jag äter den i min ensamhet på skolan, men tro mig - det är värt det! Jag vill känna mig nöjd, och man får inget utan att ge! 
 
Nej. Jag äter inte lifes protein längre :)
Ska fixa till mig lite för snart kommer några kusiner hit till oss. Blir fika o snack. Efter detta gymmet, sedan spanskaplugg!
/ C
 

SKRIVA AV MIG INLÄGG

Jag är trött på ALLT just nu, verkligen ALLT! Skolan, årstiden, mina kläder, mitt hår.. Men det som jag är så sjukt trött på just nu är KILLAR och FESTER. Jag har aldrig blivit sårad förr men nu vet jag verkligen hur det känns, en hård, jävla smäll rakt in i hjärtat. 
Jag har varit ute konstant varje helg fredag-lördag i 2 månader nu och vad har det gett mig egentligen? INGENTING, bara massa skit. Förkyldningar, ful kropp, dålig hy, ångest, rykten, hemskt humör och massvis av tårar. Helt förstörd helt enkelt. Självklart har jag haft kul, träffat massor av nya människor och fått en större kompiskrets, jättekul verkligen. 
Men nu är det dags att säga stopp. Stopp på "leva livet" "yolo" "skiter i allt" världen och ta tag i verkligheten. 
Det finns en känsla inom mig att det jag håller på med är fel. Jag kan skilja rätt från fel. Jag vet vad som är rätt och fel för MIG och festlivet är fel, det är inget för mig. Men det betyder ju inte att det är fel för andra. Jag vet innerst inne att jag är en BRA tjej och en bra tjej för MIG är sån jag var för några år sedan.
Jag har alltid varit duktig i skolan och tagit träning på fullaste allvar. Men nu vet jag inte riktigt vad jag håller på med, prioriterar skolan sist och har tappat lite motivation till träning och det ända som står i mitt huvud är, "undra vad som händer ikväll" & " jag vill ut och festa". Jag känner mig skabbig och jag känner att jag har klassat ner mig själv till en dålig sida. 
 
Vakna upp nu Amanda..
 
Snart är det 1 mars och då gäller det. Jag har gått upp 3 kilo nu under 2 månader vilket jag är fullt medveten om och har gjort med flit. Man kan säga att jag har "halvbulkat". Första mars ska jag ta tag i detta på fullaste allvar. Jag håller på att lägga om min kost, skriver ett nytt träningschema och är redo för att fixa till min kropp till 100 %.
Det kommer bli tufft, många jobbiga dagar och stunder man knappt har någon ork. Men då gäller det bara att peppa sig själv och tänka på sitt mål!
Jag vill må bra igen och bli gamla, goa, vanliga Amanda. Detta låter kanske lite sjukt, men det betyder SÅÅ mycket för mig att ha en snygg kropp och när jag inte har det är det, är det enda som står i huvud - GÖR NÅGONTING ÅT DET NU! Det spelar ingen roll att folk säger "men du är ju redan perfekt" "varför ändra på någon som redan är bra" osv.. Det är MIN kropp, MIN känsla och MITT tycke. Jag ska vara nöjd!!
 
Jag ska sköta skolan bättre, umgås mer med dom som älskar mig mest av allt och gör allt för mig, min underbara familj som jag knappt ser längre eftersom jag aldrig är hemma. Försöka tagga ner lite på facebook och instagram eftersom det har blivit ett beroende för mig... 
 
Självklart ska jag inte låsa in mig helt och sluta umgås med vänner, träffa folk och att festa. Jag älskar att vara med kompisar och att festa. Man ska inte sluta göra det man älskar. Men det behöver inte gå till överdrift, måttliga mängder kommer man långt på. 
 
Nu är det snart dags, jag har väntat på 1 mars länge. Det är mitt datum och min förändring. Det är lätt att säga en sak och sen inte göra det. Men jag har bestämt mig nu, jag har en enorm vilja, och den vet jag att jag kommer att vinna på. 
 
KRAMAR / A ♥ 
 
 
 

That is why I succeed

 
Har haft en riktigt mysig lördagskväll. Åkte aldrig hem till Ida, hade istället mellomys/filmkväll med storasyrran här hemma. Skönt att ta det lugnt för en gång skull haha! Imorgon är det hårdträning och spanskaplugg som ligger på schemat!
 
Hörs då / C ♥

Q & A

Men alkohol, bryter inte det ner väldigt mycket? Jag har hört att om man dricker alkohol på helgen går träningen under veckan helt till spillo, stämmer detta?
Svar: Jo, alkohol bryter ner fruktansvärt mycket. Jag förstår att ni tycker det är konstigt att vi är "ute", haha, men vi är inte ute efter att dricka o supa oss redlösa, jag personligen är ute för att träffa folk. Jag får panik när jag bara ligger hemma o ser när andra har kul. Sömn är självklart viktigt, men jag är i en period nu där jag tränar mycket men inte gör "helt" rätt. Jag måste göra så för att finna mycket motivation sen. Den 1 mars ska både jag och Amanda deffa/gå på diet. Det innebär mycket sömn, inga sena nätter, lite kolhydrater, fruktansvärt mycket träning. Det kommer fortsätta fram till sommaren, så det kommer bli tungt och jobbigt - men vi ska klara det! Ska självklart skriva mer om detta... Håll utkik!

Det är väll det att "Ut" ofta syftas på krogen, inte att ni inte får lämna huset hahaha
Svar: Nej men herregud haha, jag förstår vad du menar!! När jag skriver "ut" så menar jag alltså dra till vänner/gå på fest/middagar. Jag vet inte vad jag ska använda för något annat ord haha, allt kommer liksom med i ordet "ut". Vi menar alltså INTE krogen! :D

jag såg att apoteket har ett eget proteinpulver, undrar bara om ni vet om det är bra eller inte? :) grym blogg!
Svar: Oj, jag har faktiskt inte så stor koll på det. Mitt första protein kom från Life, det innehöll inget konstgjort, o jag tyckte det var jättebra. Jag tror inte det är så stor skillnad från protein till protein, köp o testa!

 

/ C ♥


Gott o blandat!

Haft mycket för oss igår, både jag o Amanda. Jag var iallafall först hos Ida, sedan fixade vi oss o drog till Amanda. Var lite chill där. Sov där, vaknade idag, städade huset, softa, sjöng, var med vänner. Jag o Amanda tog sedan bussen till stan o körde på en picknik vid hamnen. Kanondag!
 
Har precis ätit. Är sjukt trött så funderar på att sova lite.
Ikväll blir det mellomys med Idisen iallafall. Hörs senare / C ♥
 
Valpmys!
 
Jag o Ida gjorde riktigt jäkla god mat hemma hos henne igår efter träning!
 
Egopic time!
 
Picknik haha!

VÄRLDENS SÖTASTE?

Hallå! 
 
Sitter hemma hos Ida just nu. Hon är iväg o jobbar, men jag är kvar hos henne med hennes underbara valpar. Går det att hitta något sötare?
 
VÄRLDENS SÖTASTE!
 
/ C ♥

TRÄNING ÄR SÅ MYCKET MER ÄN ATT BARA TRÄNA

Ni ser rubriken, träning är så mycket mer än att bara träna! 
 
Det handlar om motivation: 
 
 
Vilja: 
 
 
 
Bra mat: 
 
 
 
 
Sömn:
 
 
 
 
Tid:
 
 
 
Det spelar liksom ingen roll om du tränar 7 dagar i veckan och sen äter dåligt och sover dåligt. Om du äter och sover bra men knappt tränar så blir det inga bra resultat heller. Det gäller att kombinera allt så bra som möjligt! 
 
* Försöka sova 8-9 timmar på veckodagarna
* Hålla sig borta från sötsaker under veckodagarna
* Ta sig till träningen 3-4 gånger i veckan
* Om man har ont om tid är det bättre att köra 1 kort pass på 30-45 min istället för inget alls
 
KRAM / A 
 

Träning numero dos!

Hallå!
 
Precis varit ute på en promenix med Floyd. 6 km blev det ungefär, lite mindre. Har fått i mig en omelett och nu börjar andra träningspasset. En promenad med Ida till Fasseröd sedan stan, väl i stan blir det mot gymmet för att kötta ben!
 
Nu är Idis här så ska gå! Puss / C ♥
 

IT´S FRIDAYYYY

Härligt med fredag, ska alldeles strax ge mig ut på en långprommenad och rensa tankarna lite, kramar / A 
 
 
Frågor:
 
Ut, ni är 16 år gamla?
Svar: Vadådå, 16åringar måste väll också få ha kul ibland eller?
 
Jag har kört mycket styrka nu det senaste och byggt mycket muskler men nu vill jag bli av med fettet, hur ska jag träna?
Svar: Verkar som om du är i samma sits som mig just nu! Det är bara att köra mycket kontitionsträning. Allt ifrån löpning - många reps med lätta vikter i olika former.
 
 
 
 

MYS

Godkväll!
 
Fick bli en mysig hemmakväll idag med frukt, godis och film. Skönt att vara lite ensam ibland också.
 
Ska sova nu. Upp tidigt imorgon för att gå långpromenad innan frukost. På dagen ska jag nog även träffa Ida o ta en promenix. En sväng till gymmet ska också hinnas med innan kvällens roligheter börjar. Antingen fest, eller myskväll med Idis. 
 
Som Amanda skrev förut så tränade vi i Rimnershallen förut. Riktigt gött pass. Ska följa med nån gång i veckan o köra skiten ur mig där uppe! Tack Janne för svetten idag, haha!
 
Natti / C ♥
 
Filmen 2012 gick på 6an förut, sjukt bra!
 
Jag o min bästa Ida! 

TORSDAG

Gårdagens partypic:
 
 

Idag vaknade jag upp hemma hos Cornelia av att hon hade gjort världsfrukost till oss, hur glad blir man inte då???!
Vid 3 tiden hängde hon med mig till Rimnershallen och vi körde ett riktigt dödarpass. Kondition + styrka med lätta vikter. Vi gick från Kurveröd till Rimnershallen som tog ca 1 timma & 15 min, härligt att prommerna i fint väder!
 
Blev tillfrågad om fest idag igen, men vem tackar nej till att  slappa framför gossipgirl med frukt och nypressad apelsinjuice, inte jag iaf!  / A ♥
 
 
 
 
 

Q & A

Frida: Herregud.....
Hamnade på din sida av en slump, men gud vilken röst du har. Dig vill jag ha sjungande på mitt bröllop om det blir något i framtiden. ; )
Fin blogg och fina tips du ger!
Svar: Men gud, tack så hemskt mycket verkligen!!! Ett leende på läpparna nu, absolut! 

 

Hanna: Hej tjejer! tycker er blogg verkar jätte bra och ger bra tips, så gjorde ett "bloggtips" på min blogg hit. Bara så ni vet, fortsätt blogga puss! <3
Svar: Hallå! Riktigt kul att höra, tack så jättemycket Hanna. Snäll du är!! Det ska vi, puss!

 

Sandra: Herregud vilken härlig blogg!
Börjar direkt följa, shit vad grym inspiration!
Svar: Shit, grymt kul att höra. Att vara någons inspiration är ju kanon, haha!!

 

har ni några tips på bra övningar för smalare ben?
fin blogg!:)
Svar: LÖP!!! Långdistanslöpning, det är verkligen det som är kanon. Sen är ju styrketräning med lätta vikter och många reps bra :) Tack!!

 

Älskar eran header! Sååå grymt cool!
Svaar: Visst är den kanon!? Sofia som gjorde den, så inte så konstigt ;)

 

Jag har hört att ni är systrar, stämmer det? Ni är ganska lika. Vem är äldst?
Asbra blogg, kram!!!

Svar: Tycker du att vi är lika, haha? Fan vad coolt! Nej, vi är faktiskt inte systrar, vi är bara riktiga kanonvänner. Dock känns vi som systrar, men så är inte fallet. 
Tack!! Kraaam

 

/ C ♥♥

Haha, go bild va? 

Mot träning!

Hallåhallå!
 
Vi ligger i sängen nu, har precis kollat på en riktigt bra film o käkat frukost. Gårkvällen började dåligt, men slutade ruggigt bra. Hade en jättebra kväll med många av våra närmsta vänner! Vi gick även hem till Cornelia från stan, helt stelfrusna när vi kom hem haha. Somnade vid fyra och vaknade elva. 
 
Nu ska vi sticka ner till gymmet. Antingen ska Amanda träna på gymmet eller i rimnershallen med Janne, får se hur det blir. Träning blir det iallafall!
 
Hörs senare. Ha en fin torsdag / C & A ♥
 
 
 
 

-

MOT PARTAJ! 
 
hörs sen! / C & A

TUSENTACK

Vill tacka snälla Sofia ännu en gång som fixade vår blogg, bättre bloggfixare finns inte!!!

Besök hennes blogg --------> http://sofiamorgardt.se/  <---------- / A ♥
 
 
 
 

Dagens planer?

Tjenare!
 
Sitter och funderar på om jag ska dra till gymmet för en löptur, eller dra ut på en löptur här hemma istället. Riktigt skönt att springa i frisk luft, men är rädd för isen på marken - vill inte skada mig! Får se hur det blir...
 
Ikväll ska jag o tjejerna ut. Jag, Amanda, Ida, Ebba, Sanna och kanske Clara, Emma och andra Amanda. Kommer bli jättekul, ser verkligen fram emot det. Roligt med lov!
 
/ C
 
Sommarkvällar.. Åååååh vill så gärna ha sommar!!!!

ÄLSKADE SOMMAR

Älskade sommar, kom. Blomsterängar, sena grillkvällar, bara ben, solbrännor, vältränade kroppar, saltvattenhår, sommarromanser, naturliga tjejer, cider, varm sand under fötterna, bikinis, gitarrspel. Älskade sommar, kom.

THIS NIGHT

Cornelia beskrev bra vad vi hade för oss ikväll! Imorgon väntas träning och andra roliga saker, puss godnatt / A ♥
 


BE SO GOOD

Varför har man keps på gymmet? o varför ska du gå ner i vikt om två veckor igen? grym blogg!!
Svar: Hahah, jag har aldrig det men har helt pissgult hår nu när jag har det i toffs - hemskt! Blir bättre sen när jag färgar nästa gång. 
Jag har byggt upp lite muskler under nu (inte så mycket som jag vill men...), nu ska fettet börja tappas. Ska berätta allt om detta om 2-3 veckor när jag ska börja! 
TACK!

Sådärja! Då var jag hemma, nerbäddad i sängen. Kvällen spenderades med Amanda, Bulten och Sandström. Blev monopolspelande i 3 timmar hemma hos Bulten haha. Amanda förlorade och jag kom nästsist.... får bli revansch någon gång!
 
Fick skjuts hem sen så det var skönt. Denna kvällen var riktigt skön, kul att bara chilla ibland. Ska sova nu, upp imorgon o träna, sedan får vi se vad som händer. 
 
/ C  ♥
 

Om vi slutar mäta oss med de som har det bäst..

 INNAN NI RULLAR VIDARE, SÄTT PÅ LÅTEN!!!  - den är inte töntig, lyssna på texten!
 
"Allting handlar om relativitet
Man jämfor sig och mäter om så i hemlighet
Men om vi slutar mäta oss med de som har det bäst
Skulle vi nog märka, vi lever i en fest"

 
/ C 

KLARAR JAG AV DET GÖR ALLA DET

Varför ska man träna? 
 
* Det stärker skelettet 
* Du får ett bättre sömn
* Effektivt mot sjukdomar
* Du blir på bättre humör
* Ökar förbränningen 
* Du orkar mer 
* Å det bästa av allt, du får en snygg kropp!!!! 
 
KÖR HÅRT NU, vem vill inte vara snyggast på stranden 2013?!?! ;) 
 
 
/ A ♥
 

Ingen uppdatering från min sida!

Ska dra mig mot bussen om 15. Blir gymmet efter jag varit med konfirmanderna, så vi får höras jättesent ikväll. Håller tummarna på att Amanda uppdaterar, för jag hinner somsagt inte!
 
Ha en fin tisdag, gör något kul nu på lovet ♥
 
/ C
 

HAHAH

Q & A

Hej Cornelia! tycker verkligen du borde fixa ihop Ebba din kompis emd Mustafa i din klass seriöst dom skulle verkligen passat bra ihop, kram!
Svar: Haha, vem har skrivit denna kommentar? Haha, men jag får väl ta och para ihop Ebbismi med Musse dåååra! Kram

Vart har ni köpt era tränings kläder som ni har på eran header? skit snygga.
Svar: Jag har köpt mina på Stadium, HM, Intersport osv. De vanliga! Amandas fräcka, långa byxor kommer från Fiorucci, lite annorlunda. 

undrar även vart du köpt det gråa linnet? och för vilket pris :)
Svar: Det är köpt på VeroModa. Det är min storasysters, så jag vet inte vad det kostade!

Viktigt att du e en halv cm längre än mandy... Starkt jobbat correborrelingonsnorre
Svar: HAHA, men jag smsade Mandis och frågade, då skrev hon 175,5cm, så jag fick ju skriva det! Jag är 176,3 så det är lite skillnad på oss trots allt ;)

Hej! Vad ska ni välja som individuellt val? Ni har en super bra bloggsom man blir glad av att läsa och som motiverar en! Tack på förhand, kram!
Svar: Jag valde Pedagogiskt ledarskap som individuellt och Naturkunskap 2 som fördjupningsval (om du undrade det också haha). Tack, verkligen sjukt kul att höra. Det som motiverar och driver en framåt! Kram

Använder ni er av enbart vasselprotein eller vasselprotein med kolhydrater i?
Svar: Jag använder mig endast av vassleprotein, Whey 100 heter det, kommer från Body Science - smak jordgubb. Det är väldigt låg fett- och kolhydrathalt i den. Jag tycker det är bra då jag äter mycket kolhydrater på sidan om för att gå upp i vikt. Om 2 veckor ska jag börja gå ner igen, då kan jag fortfarande käka det proteinet. Ekonomiskt va? ;)

/ C ♥


TISDAG

 
Godmorgon, vad kul att så många tyckte designen och headern blev snygg och fin! Igår länkade vi bloggen på Facebook och Instagram. Statisktiken tog sig lite faktiskt, hoppas ni nya läsare stannar kvar och att det kommer fler!! 
 
Idag har jag planer på att åka till Göteborg med mammsen, får se hur det blir med det. Ska i alla fall träna stavhopp senare ikväll. Kanske blir det en sväng till gymmet med Ida också! Hörs om en stund, puss /
 


Frågor & svar: 
 
  • Fan va snygga bilder! Vart har ni tagit dem?! :D 
    Svar: Bilderna är tagna hos min vän Sofia Morgardt som har en egen fotostudio hemma hos sig :) 
     
  • Vilket gym är de??
    Svar: Motionshuset i Uddevalla!
     
  • Hej, grym blogg! sjukt motiverande :) 
    har en liten fråga, varför är det viktigt med styrketräning? ur ett hälsoperspektiv? 
    tacksam för svar!
    Svar: Kul att höra!! Styrketräningen är ett bra sätt att få balans i kroppen. Många sänger att styrketräning bara är till för dom som vill ha stora och fylliga muskler, men så är det inte. Styrketräning kan användas för att få bättre hållning och för att få starkare och effektivare muskler. I rehab av skador och efter olyckor är styrketräningen viktigt. Det är även bra för konditionen om man kör lätt, snabbt och mycket. Du får en allsidig träning helt enkelt. 
     

För trött!

Hallå allihopa!
 
Har inte haft tillgång till att blogga idag då jag varit i kyrkan som ni kanske vet. Det var första gången jag träffade denna konfirmandgruppen, och visst var det stelt och tyst men sådant släpper!
 
Jag var på gymmet imorse, innan jag stack till Bäve. Blev 20 minuter PW, sedan körde jag benövningar med egen kroppsstyrka kan man säga ungefäääär. Inte massa stora vikter, utan mer pilatesbollar, TRX-rep och gummiband.
 
Ska till kyrkan imorgon också, heldag, så måste lägga mig!
 
Sjukt rolig träning idag iallafall, får se om jag ens hinner träna imorn! / C ♥
 
 
Här är även övningen som någon ville se för ett tag sedan. Denna tar GRYMT mycket i rumpan om ni gör på rätt sätt. Tryck verkligen till när ni drar i bandet, och gå helst djupare ner än vad jag gjorde på filmen - lite pinsamt o stå o spela in själv på gymmet, då slarvar man haha! 

BENBENBEN

Hallå! Jag haft en grym första dag på lovet, har tillbringat den med min underbara vän Ida. Vi har varit på torpköpcentrum och strosat runt i affärer. Är dock inte på shoppinghumör nu eftersom kläderna inte riktigt sitter så som jag vill att dom ska sitta. Får hoppas på att shoppinghumöret kommer tillbaka till sommaren då jag SKA ha en snygg och slimmad kropp ;)
Efter torp blev det en sväng till gymmet! Vi skaffade 2 veckors prova på kort till Ida och körde ett dödande benpass, underbaaart ♥ / A
 
Några av övningarna vi körde
 
Det viktigaste av allt när du tränar är att ha KUL!
 
 

- dear bestfriend, please stay in my life forever because you´re one of the best things to ever happen to me.

 
/ A ♥

LEDIG <3

Idag är det första dagen på lovet! Underbart att inte behöva gå till skolan. Undra vad jag ska göra idag? Funderar på att åka till Torp en sväng och sedan till gymmet. Har även några måsten att göra, städa och plugga!
Måste bara fråga, vad tycker ni om vår nya design och header? Vi hörs senare, kramar / A ♥
 
FRÅGOR&SVAR 
  • Varför mår inte kroppen bra i längden utav att bulka och deffa? Haft funderingar kring detta. Kan du svara på detta i ett inlägg?
    Svar: Det är ett enkelt svar. Du får ingen balans i kroppen! Tänk dig själv, ena studen är det okej att hälla i stora portioner med kolhydrater och andra stunden får du nöja dig med ett ägg. Hummöret går upp och ner. Om jag hade gjort detta tror jag att jag hade fått stor ångest vid bulk eftersom jag hade ätit så mycket och känt mig fet. Sen vid deffen hade jag haft så låg energi och bara varit sur hela tiden. Det påverkar ju inte bara dig utan din omgivning också. Jag säger det igen, ät bra med måttliga mängder! 
     
  • Hej! Kan börja med att tacka för en hemskt bra och motiverande (!!!) blogg. Sen har jag även en fråga angående din snygga kofta på bilden; vart är den ifrån & vet du om den fortfarande finns att köpa?
    Svar: 1000000 TACK ♥ Antar att du menar den vita? Det är märket du&jag och den är köpt i Smögen i somras! Tror tyvärr inte den finns att köoa någonstans. Men det kommer säkert in liknande modeller till våren :)
     


    Tänkte passa på att tipsa en bra rump och ben övning också, MARKLYFT! 
     
     
     

Morgonträning eller inte?

Hallihallå
 
Ska lägga mig och sova nu. Min måndag och tisdag nu på lovet kommer spenderas i Bäve kyrka. Jag ska äntligen få träffa min konfirmandgrupp jag ska ha i sommar och på loven. Mellan 12 och 18.30 kommer jag vara där. Funderar på om jag ska träna på morgonen imorgon, vilket innebär att jag måste sova NU!
 
Hörs mer imorgon om det. Ha det fint och hoppas ni uppskattar designen. Jag tycker den är skitsnygg!
 
/ C ♥
 
 
Lite goa bilder ni inte sett från när Clara fyllde 17 år!!! Bilderna kommer från Liselotts privata blogg och Claras facebook. Goa vänner man har!

SUCCESSFUL DAY

Blev en lyckad plåtning hos Sofia och trevlig utekväll igår med fina vänner! HÄRLIG LÖRDAG ♥ / A
Kul att man föddes med höfter.. 

HA TÅLAMOD MED DEN NYA DESIGNEN!

Hej allihopa!
 
Helgens uppdatering har varit riktigt kass från bådas sidor, mest min. Det har varit så mycket med allting, och igår fotades vi o så.
 
Allt är på sin plats nu med hela designen. Vår vän Sofia Morgardt har fiixat alltihop. Tagit bilder på oss, redigerat och satt ihop allt. Det är fortfarande lite strul för designen ser olika ut på olika datorer. På skoldatorerna på Agneberg, DELL, ser den bra ut, på Mac funkar den knappt osv. När ni skrollar ner kommer ni förmodligen bara se Amanda på sidan, haha. Men ni får stå ut med detta sålänge så ska vi se om vi kan göra något åt det!
 

Nu ska jag kolla reprisen på Melodifestivalen eftersom jag missade det igår. Fest blev det igår förstår ni. Riktigt lyckad kväll får jag säga!
 
/ C ♥
 
Lite bilder från helgen:
 
Fester i helgen, så mys har det varit!
 
Tränat såklart, bla. en PW på gymmet
 
En svettig Cornelia som flashar något som inte finns hehe...

SATURDAY TODAY

Hade en rolig kväll igår med mina fina vänner ifrån klassen! Vi var henna hos Bea. Cornelia kom lite senare och vid 11 blev vi ner skjutsade till stan och gick hem till Filip en stund.
Idag gick jag upp tidigt för att träna stavhopp med Klara & Jonis (min bror), tyvärr gick inte så bra idag eftersom jag har fått lite ont i mina benhinnor.. Hoppas det går över snart! 
Om en stund kommer Corre hit och vi ska bort till Sofia och bli fotade i hennes fotostudio, hoppas det blir några bra bilder till bloggens header, håll utkik efter ny heder nu ;) Kram / A ♥
 

FREDAG

Hej!
 
NU ÄR DET ÄNTLIGEN LOV!
Jag ska ut till Herrsta nu o mysa med mina tjejer. Tacos o annat gott! Efter det ska jag vara med Amanda o några vänner. Hörs antingen senare eller imorgon. 
 
Skoldagens klädsel kommer nu!
/ C ♥
 
 

SNART ÄR DET LOV!

Om 2 timmar är det lov för mig! Ska bli så himla skönt att komma bort från skolan ett tag.
Inte nog med detta, det är fredag = träningsfri dag. Eftermiddagen och kvällen har mycket roligt att erbjuda, vad jag ska göra får ni reda på imorgon för kommer inte hinna uppdatera. Puss & Kram / A

 


IGÅR/IDAG

Yes, snabb resumé.

Inatt sov jag hos Bella. Vi käkade tacos, åt godis, kollade TV, cpade sönder på snapchat, pratade o pluggade igår. Hann med en del! Gick till skolan vid åtta o körde igenom hela denna dagen.
 
Efter vi slutade så gick jag till gymmet med Elin. Agerade lite PT idag, så det var riktigt roligt haha. Insåg idag att "shit vad mycket jag kan, vad mycket jag lärt mig". Har jättestor kunskap inom träning nu! 
 
Efter träningen köpte jag en pyttepresent till mamma o gick upp till hennes jobb. Det var min fina gest till någon idag på alla hjärtans dag. Åkte sedan hem o tog hand om mig själv. Apelsin, smoothie, nötter o choklad + bad o Gosspi Girl. KANONKVÄLL.
 
Har även färgat håret, lite oranget i men det fixar sig alltid i slutändan! Nu ska jag sova, fredag imorgon sen LOOOV
 
/ C♥
 
Mys med littlebellz 
 
Jävla bra pt asså
 
Min fina mamma
 
Mina sammetslena, supersexiga ben 

FUCK GOOGLE

Vadå, har hon en egen lägenhet? Berätta mer eftersom hon tog bort sin blogg..
Svar: Nej, det är hennes kusins lägenhet. Amanda, hennes kusseeee, har varit i Australien i 5 veckor, så hon lånar den! Hon har en tumblr-sida nu, så du vet! (om Isabel Andreásson)

naturgodis är inte nyttigt någonstans. eller det mesta av det iaf...?
Svar: Nej, det är inte så nyttigt. Men det är nyttigare än vanligt godis. Och man behöver inte ta alla yoghurt-grejer, man kan ta nötter osv..

Hurlånga är ni? :DSkitsnygga !!!!
Svar: Jag, Cornelia, är 176cm och Amanda är ca 175,5cm. TACK!!!!!

/ C

 


MYSIG ALLAHJÄRTANSDAG

Har varit en riktigt bra dag idag, bästa på länge faktiskt!!
Lunchade på thai idag med mamma och pappa, har aldrig hänt typ haha.. Mysigt iaf! 
 
Idag har jag tränat stavhopp, det gick HUR BRA SOM HELST. Gjorde några riktigt bra hopp så det känns jättebra inför JSM nästa vecka. Har lagt mycket tid och fokus på stavhoppet det senaste eftersom det snart är tävling!
 
När jag kom hem hade mamma gjort mat till familjen, lövbiff med med massvis av goda grönsaker, mummms. Fick även allahjärtansdagpresent, 500 kr till kassan! BRADAG, puss / A
 

KÄRLEK IDAG

Glad alla - ♥ - dag på er!
 
Om någon av er är singel, precis som jag och Amanda, så tycker jag ändå man ska gotta sig! Köp med lite choklad och gottigheter hem och ta ett bad, kolla en film eller läs en bok. 
 
Jag ska käka mat här i skolan efter jag är färdig med spanskan, sen ska jag till gymmet o träna med Elin Ringmark  min fina vän. Visa henne lite övningar o kötta! Efter det ska jag överraska någon som betyder mycket för mig, kommer bild sen! 
 
Ska åka hem, bada, läsa och kolla film sen. Ser verkligen fram emot denna dagen. Skäm bort dig o dina nära!
 
KÄRLEK ♥♥♥
 
/ C 
 

Glad alla hjärtans dag

/ C & A <3


Q & A

Bella vem? :)
Svar: Isabel Andreásson :)

Svar: nej jag menar ingen speciell muskelgrupp, utan alla! fast gärna lite mer utav rumpträning :D
Svar: Vi fixar det!!

du tjänade på att inte träna idag, strömmen gick i hela gymmet!
Svar: Åh, turen var på min sida alltså!!

Naturgodis må vara nötter, men man får heller inte glömma att nötter består av SJUKT mycket kalorier. Självklart är det bättre att äta nötter än godis, då det är naturliga fetter. Men mycket naturgodis består av choklad till exempel. Så naturgodis i lagom mängd!!!
Svar: Ja, jag vet! Man ska aldrig vräka i sig varken nötter eller frukt. Det är jättemycket fruktsocker i frukt o är därför inte så nyttigt heller. Ät det i en bra mängd! Fast det är självklart bättre än godis, så ni vet!

 

 


PUSH, PLAY

Idag har jag varit i Rimershallen och tränat stavhopp och gymnastik! Inget svettpass direkt men skönt att komma igång lite lätt efter febern. Nu står plugg på schemat, puss / A ♥
 
Q Har inte riktigt koll på vad squats är.. Skulle ni inte kunna lägga upp en video när ni gör squats och lite andra rump övningar? Grym blogg!
A Absolut, vi ska träna på gymmet tillsammans i helgen. Då kan vi passa på att fota och filma! Taaack♥
 
(Ganska gammal bild)
 

FÖR DIG SOM VILL BYGGA MUSKLER

Är du tjej och vill bygga muskler ska du köra med så tunga vikter du kan. Man kör ofta i repetioner, alltså att man gör samma övning 3 gånger. Det ska vara så tungt att du knappt orkar den sista gången. Du får en hög puls och  bränner fett samtigigt.
 

För att få en muskel att bli större krävs det att den utsätts för en belastning t.ex. styrketräning. Då måste muskeln anpassa sig och därmed växa och bli starkare för att orka. Att bygga muskler och förlora fett är något som folk tror går snabbt men det är väldigt få personer i världen som kan göra detta utan att använda sig av några olagliga och farliga saker som t.ex. anabola steroider.

 

Den effektivaste metoden för att bygga muskler är att du delar in din träning  i 2 olika faser som kallas för bulk och deff. Men det är något jag inte rekomenderar för att din kropp mår inte bra av det i längden. 

 

Träningsschema

Ett bra sätt för att bygga muskler är att du delar in träningen i olika muskelgrupper olika dagar. Det gör man för att man ska låta musklerna vila och växa. Med ett sådant schema undviker man att träna samma muskelgrupper två dagar i rad.

När man tränar så tänker man inte veckovis utan i dagar.

 

Så här kan ett träningsschema se ut:

 Dag 1: Bröst och Triceps

Dag 2: Rygg och Biceps

Dag 3: Axlar och Mage

Dag 4 : Lår och Vader

Dag 5: Vila

 

Man kan inte räkna med snabba resultat när man bygger muskler, det krävs mycket tid, kraft och tålamod.
 
 
För 2 årsen såg jag ut som en pinne, jag har lyckas bygga upp min kropp helt naturligt genom att äta bra och träna olika muskelgrupper olika dagar. Det gick för mig, det går för er också! Det krävs bara tid, det tog mig 2 år att komma hit jag är idag. 
 
 
Mitt mål är inte längre att bygga muskler, utan att behålla musklerna som dom är och träna bort underhudsfettet så att dom blir mer synliga. 
 
/ A ♥

Skabbiga, otränade, Cornelia!

HALLÅ
 
Idag hinner jag tyvärr inte träna. Är väldigt stressad o har 100 saker att göra. Ska till Bäve nu, fadderträff. Måste få information innan vi börjar ha träffar. Sedan är de ju nya ledare detta år, så de ska ju gå igenom det jag fick reda på förra året!
 
Efter några timmar sticker jag ner till stan. Ska till Bellas lägenhet o sova där inatt. Det blir tacos, kladdkaka o godis. Riktig ätarkväll! Jag unnar mig ibland också, haha! Det blir även spanskaplugg där. Hela min fackuppsats är nu färdig, redovisning också. Gjorde den idag o det kändes bra. Hamnade på 4,18 minuter o den skulle vara 4 så... Kanon!
 
Nu sticker vi! TRÄNA ÅT MIG IDAG AMANDA, vet att hon springer på löpbandet nu ;)
/ C
 
HEMSKA BILDER, jag veeet!! Men är sönderskabb idag, o jag orkar verkligen inte fixa mig!

Q & A

Q Maja: Jättebra att du visar övningar, som man också kan göra hemma! Detta vill jag se mer av :) Då jag varken har tid eller lust att gå till ett gym :)

Ni gör ett bra jobb, keep ot up girls! You rock :)
A: Detta ska både jag o Amanda fixa mer utav! Jag personligen (Cornelia), är inte jättebra på det, men ska kika närmare på det o hjälpadig! 

Tack, himla kul att höra!!! :D

 

Q: Kan du inte visa när du gör den där övningen med bandet på en film hehe? Den verkade bra men förstod inte riktigt hur man skulle göra..
A: Det kan jag självklart göra. Ska försöka komma ihåg det när jag är på gymmet imorgon, annars får du påminna mig någon annan dag!

 

Q: kan ni inte ta kort och visa /beskriva olika övningar när ni är på gymmet? såsom på maskiner och fria vikter! :)
A: Självklart! Någon speciell muskelgrupp du vill ha hjälp med, eller är det allt? :)

/ C 

 

Sötsug?

Ibland när mitt sötsug är extremt så brukar jag hitta på lite saker. För det första så får man inte glömma bort att det du äter är den du blir, så jag försöker äta godis bara på helger. Är du sugen på något så har jag lite goa, nyttiga tips här!
 
/ C ♥
 

Melon i alla former. Hur gott som helst och du har något att tugga på länge!
 
NÖTTER! Så gott att ta emellan frukter osv. Inte gott att äta för mycket, men några stycken emellanåt! Väldigt nyttigt o bra med nötter o frön!
 
Naturgodis. Funkar sååå bra!
 
SMOOOOTHIIIEEE! Älskaaa
 
Fruktsallad!
 
Exotiska frukter! Piffar till det vanliga tråkiga frukterna. Apelsin, äpple osv. är så mainstream i vardagen. Roligare med ett stort, lyxigt, fruktbord!

HEMMATRÄNING

På min gamla blogg visade jag ett bra hemmapass som jag vill dela med mig av här på nya bloggen!
 
BEN 
 
Övning 1 - Springa upp och ner för en trappa 5 gånger (har man ingen trappa hemma kan man köra höga knän 1 minut istället) 
 
 
 
Övning 2 - Hitta en lite pall eller låg bänk som du sätter dina fötter på och ligger på rygg på marken. Arbeta upp och ner med benen så tar det i baksida lår. Gör 10 st. 
 
 
Övning 3 - Hitta ett trappsteg eller liknande. Arbeta med fötterna upp och ner i 1 minut. (tänk dig att du springer på stället) 
 
 
Dessa 3 övningar gör du 3 gånger.
 
ARMAR 
 
Övning 1 - Använd soffkanten och gör dips. (Jag brukar göra 20 st, men är det svårt kan man börja med 10)
 
 
Övning 2 - Vanliga armhävningar 20 st. (Jag brukar göra 20 st, men är det svårt kan man börja med 10)
 
 
 
Övning 3 - Stå på händer mot vägg i 1 minut (Om man inte orkar så länge räcker det med 30 sek) 
 
 
 
Dessa 3 övningar gör du 3 gånger.
 
MAGE 
 
Övning 1- Planka på pall eller någon annan låg möbel i 1 minut. 
 
 
Övning 2 - Pressa ner ländryggen. 20 st pressningar. 
 
 
 
Övning 3 - Vanliga situps, 50 st. 
 
 
 
Dessa 3 övningar gör du 3 gånger.
 
VÄRT ATT TESTA! Lycka till!
 
/ A 

MOTIVATION

 
/ A ♥

Benövningar

Körde ben idag på gymmet, även fast det är tråkigt själv.. Började med 15 minuter uppvärmning på bandet. Gick sedan ner till luftmaskinerna. Körde benpress, överlår och baksida lår. Brukar köra 90kg benpress när jag pumpar som vanligt, men bara för skojs skull tänkte jag kolla vad jag klarade idag o jag fick en rep 150kg. Fortsatte med 90kg sedan, så det var bara for fun.. men kul att se hur mycket man klarar!
 
Här får ni lite benövningar jag brukar köra:
Springa upp o ner hela tiden i 1 minut x 3. Rumpa, vad + kondition

Breda jumpsquats med platta. Tar på röv och framsida lår mestadels, 45s x3
 
Yogaboll, upp o ner med benen. Tar på baksida lår, 25 reps x3
Band. Kan inte riktigt förklara men ni ser hur man gör? Denna tar extreeeemt mycker i BARA rövmusklerna. Kör tills du tror ena skinkan ska spricka. Sen när man ställer sig på benet så viker det sig haha. Byt sedan ben! Tills det bränner x3
 
Kettlebells squats. Sätter fem olika vikters kettlebells i en rad. Gör 10 squats på den första, går sedan till den andra, gör 10 squats osv. Gör detta x3.
 
Jumpsquats. Vanliga squats, den suddiga bilden ska vara när jag hoppar ;) Tills det bränner x3
 
Gjorde mig en god smoothie när jag kom hem också. MUMS
 
/ C ♥

Q & A

 
Q: En fråga när ni dricker ert proteinpulver hur mycket pulver tar ni och sen hur mycket vatten blandar ni ut med?
A: En skopa proteinpulver, 0,8 dl, + 200 ml vatten 
 
 
Q: Har du tagit bilderna på modell för en dag? Eller model house eller vad set heter? :)
A: Amanda har en grym vän som heter Sofia som tar dessa bilder. Hon ska hjälpa oss i helgen så att bloggen blir fin. Kanon va?
 

Q: jag ska börja på gym, har aldrig gått på gym... tycker de är pinsamt, "här kommer jag liksom" . tänk om man gör helt fel på maskinerna elr nåt o alla bara tänker "eh, hur gör hon?"
Åhh vill så gärna börja på ett gym! nåt råd? :(
A: Alla måste ju börja någonstans? Tro inte att vi kunde ett piss när vi började haha. Jag lär mig mer för varje dag som går. Vågar testa mig på nya saker som jag förr tyckte var lite "läskigt" eller pinsamt. Kolla upp på internet innan, eller fråga här så ska vi försöka hjälpa!
 
 
Q Anna: vilken linje går amanda på gymnasiet ? jätte fin blogg btw ;)
A: Amanda går ekonomi på Agneberg.
Tack tjejen!!
 
Q Caroline: hej! jag undrar hur mycket kvarg du äter varje kväll? en hel burk eller hur mycket ungefär? :)
A: Jag äter 250 g, en halv alltså. Oftast varje kväll, ibland glömmer jag!
 
/ C♥

Snygg-Emma och semlor!

Hallå! 
 
Sitter i skolan och har spanska. Försöker verkligen jobba upp mig i detta ämne för det är så sjukt svårt! Snart blir det matte sedan GYMMET!
 
Har egentligen ben idag, men vet inte om jag orkar det helt ärligt. Väldigt tungt att köra det, och väldigt tråkigt att träna ben själv. Man behöver pepp när man håller på att ramla ihop i slutet! Får se hur det blir sen... Kanske bättre att käka en semla istället? ;)
 
/ C ♥
 
 
 
 

Varför äter jag kvarg?

 
Såååådärja, nu är heeela min j*vla fackuppsats färdig. Som jag kämpat med den. Bara fixa till lite saker eftersom jag ska göra en muntlig redovisning på torsdag. Det fixar jag lätt som en plätt!
 
Sitter o käkar dagens kvällskvarg. Något är fel på mig för jag tycker verkligen om det! Många som undrar varför jag käkar det, det är för att kvarg innehåller kaseinprotein. Kasein äter man innan man ska sova. En enklare förklaring är att musklerna får "mat" under hela natten vilket gör det enklare för dem att bygga på dagen!
 
https://www.flashback.org/t1863137 
 

Känns verkligen så himla lättsamt att den uppsatsen är färdig. NI FÖRSTÅR INTE! Lycka
 
Nu ska jag sova. Hörs imorgon ♥
 
/ C ♥
 
 

NEVER GIVE UP ON YOUR GOAL

/ A


Framgång!!

 
Jag är inte sjuk idag, som Amanda, så rutinerna är som vanligt! 
 
Värmde upp 10 minuter på bandet, hastighet 8. Gjorde sedan alla mina ryggövningar + axelövningar. Är sååå glad för jag höjde 5kg på en övning jag tycker är ganska svår. Framgång, framgång!
 
Har fullt upp här hemma nu. Ska ta tag i allt plugg o få skiten färdig. Är så himla stressad. JAG BEHÖVER LOV
 
/ C♥
 
Fixade även till i mitt fönster idag OM NÅGON VILLE VETA. Mamma bytte gardiner o jag fixade med lite krimskrams. Blev ju mysigt!

SNYGGA TRÄNINGSKLÄDER

Snygga träningskläder från mina favoritmärken!! 
*MXDC
*NIKE
* STAY IN
* VSX
* Champion (Rekomenderar verkligen deras sport BH:ar)
 
/ A ♥

MONDAY MORNING

Godmorgon! Vaknade upp kallsvettig och varm imorse. Det visade sig att jag hade feber.. Typiskt, jag som nästan aldrig är sjuk... Jaja får bli lugnt på träningsfronten idag och mycket fokus på plugg. Vi hörs senare, puss / A  ♥
 
Lyxade till frukosten lite idag. Ägg & bacon, hallonsmoothie och ett stort glas isvatten, mums!
 

Stressvecka!

Sådärja, då börjar klockan närma sig tolv o jag ska ligga i sängen före det. Har pluggat i två timmar nu. Har psykologiprov imorgon, min magkänsla säger tyvärr att det inte kommer gå så bra.... Får se helt enkelt!
 
Denna veckan är det mycket plugg som gäller. Kommer prioritera det som nummer ett! Snaaart är det sportlov o det händer det massvis med roliga saker!
 
Hörs imorgon för nu går ögonen i kors på mig.
Massa kramar från Cornelia ♥
 
Åt förresten riktigt god mat förut som mamma fixade. Fläskfilé med potatis, sås och sallad. GOTT
 
Väldigt kul att statistiken börjar ta sig nu. Fyra dagar av bloggning och snart 400 stycken, utan att vi har länkat den någonstans!!! Grymt!

Dagens mil + mage!

Fick ett så fint sms av Amanda pga inlägget jag la ut. Åh, man blir så glad o varm i hela kroppen när man både ger och får komplimanger!!!
Förut tränade jag. Det fick bli en mil på bandet + lite magövningar. Hann inte så mycket mage, för skulle hinna med bussen. Måste köra extra hårt nästa gång jag ska träna kaggen.
 
Lite äckliga, dyngsvettiga bilder på moi!
 
/ C ♥
 
Som Amanda skrev i hennes senaste inlägg. Det går inte att punkförbränna, men hade jag fått göra det så hade jag velat ta bort mitt extrafett längst ner på magen. Jag har ju gått upp 6 kg nu när jag har ätit dubbelt så mycket under vintern. Precis allt har lagt sig på magen, kärlekshandtagen och låren. Det ska bli till muskler till sommaren. NU JÄKLAR
 
 

TRÖTTIS

 
Q Vad äter ni före och efter träning och vad kan man äta för att minska sötsuget?
A  Vanlig mat är det bästa att ladda upp med innan träningen, det är vad vi äter i alla fall! Sen är det inte alltid jag (Amanda) hinner äta innan träningen, då brukar jag ta en proteinshake för att hålla mig mätt under träningen. 
Efter träningen brukar vi dricka en proteinshake och sen äta vanligt när man kommer hem. Kan vara allt ifrån kvarg med hallon - pasta och köttbullar. Beror ju lite på vad man är sugen på och vad för typ av träning man har kört. 
Idag t.ex. tog jag ut mig rejält på träningen så svetten rann. Inte direkt så jag orkar trycka i mig en hel middag nu. Räckte med lite hallon och ett glas färskpressad apelsinjuice!
 
Q Heej .. Jag har en fråga om träning men vill bara säga fyfan va fina kroppar ni har och era blogg äger... Min fråga är jag har en okej bra kropp men jag har problem men mina lår och höfte dem sticker ut lite och så har jag problem med mina kärlekshandtag dem sticker ut när jag har en linne på mig ..det blir så fult när dem gör det ... Jag undar vet ni hur jag ska träna bort dem och vad jag ska äta och hur jag ska träna?:)
A Vi blir så glada av snälla kommentarer!! 
Jag förstår vad du menar, både Cornelia och jag har samma problem. Man kan inte punktförbränna på kroppen vilket suger rent ut sagt.. Kroppen förbränner och lägger på sig där den vill. Men bästa tipset är att köra mycket sidoövningar. Kan vara t.ex. plankan på sidan eller stå men en tung vikt/hantel i ena handen och "smeka" den längst benet upp och ner till från och till knät. Sen är konditon alltid bra, springa/gå på löpband är det bästa du kan göra för att förbränna! 
Motstå sötsaker och läsk. Bara för att du känner sötsug betyder det inte att du ska äta något? TÄNK ISTÄLLET. Tänk, vill jag äta denna kladdkakan som jag har sugen på nu denna timman eller ska jag motstå den för att uppnå drömkroppen? Ät vanlig bra mat och tänk posetivt :) 
 

 
Är helt slut efter träningen, hoppade stavhopp i ca 1 timma, sen körde jag intervaller med styrkepauser. Har träningsverk sen igår så lär ju inte bli mindre imorgon.. Har lite ont i huvudet för tillfället och känner mig varm i hela kroppen.. Hoppas inte jag har feber för guds skull! Jaja, dags att ta tag i plugget, puss / A ♥
 
 

Min bästavän Amanda!

Liquidsilva – Bestfriend
 
 
 

Du är den bästa i hela världen. Det är det största jag kan säga till dig. Jag hoppas du förstår. Jag kan inte leva utan dig min finaste vän. Du finns alltid hos mig, du är den enda som aldrig svikit mig, du betyder för mycket för att jag någonsin ska släppa taget om dig. 
 
 
Hoppas du förstår att jag tycker om dig så mycket. Jag ska göra allt för dig. När du mår dåligt så vill jag bara att du ska vara glad. Hoppas jag lyckas med det ibland iallafall!
 
Och jag vill bara säga till dig Mandis att du är grym som kämpar på med din träning. Jag älskar att vi peppar varandra och aldrig slutar. Du är bra på det du gör - sluta aldrig.

 
 
JAG ÄLSKAR DIG. Kunde inte önskat en bättre vän än dig. Du är med mig i alla mina motgångar och medgångar. Du är perfekt för mig. 
 
Du kommer aldrig älska dig själv så mycket som jag älskar dig. Du måste sluta vara så självkritisk ibland och inse att du är så frukansvärt jävla bra Amanda. Du är min ängel på jorden. Du är den första jag ringer när något hänt. Är så glad att du alltid är vid min sida vad jag än väljer för val här i livet.
 
 
/ Din Corris ♥
 
 
 

STAVHOPP

 
Q Vart köper du dina träningskläder? De byxorna var riktigt snygga!
A jag köper mina träningskläder på stadium och internet. Mina favoritmärken är Nike och MXDC. Tack så mycket! Träningstightsen är köpta på Fiorucci i Göteborg!
 
Q Ni är sååå duktiga!! Fattar inte var ni får eran motivation i från?
A Tusen tack!! Vi får motivation från allt! Från bilder, kompisar, bloggen och speciellt ifrån varandra. Vi peppar varandra hela tiden och har en stark vilja! 
 

Nu ska jag dra mig till Rimnershallen för ett stavhoppspass, puss / A ♥
 
 

MITT MÅL MED TRÄNINGEN

Fick ju en fråga om att skriva vad mitt mål med träningen är och här kommer det!
 
Jag har alltid älskat att träna, ända sen jag var 5 år. Det är liksom som en vana och ett roligt måste för mig. Mitt mål med träningen är att känna mig NÖJD med mig själv. Jag vet precis vad jag ska göra för att känna så! Äta lite och ofta (mycket, mycket protein och lite kolhydrater) inte fuska med godis och sötsaker. Inga sena kvällar och alkohol + mycket konditionsträning. 
Just nu tränar jag bra men äter lite vad jag vill, om några veckor ska jag verkligen försöka och då menar jag det verkligen. Ska vara riktigt duktig och följa allt ifrån kost-träning som jag vill uppnå för att se skillnad på min kropp. 
 
Jag vill verkligen inte bli bodybulider, tycker inte det är snyggt när tjejer har FÖR mycket muskler och jag vill heller inte vara en smal pinne utan muskler, för då syns det inte ens att man kämpar och lägger ner hela sin själ i det. Jag vill ha en smal kropp med synliga muskler om ni förstår vad jag menar? 
Jag har redan alla muskler på plats, jag är så "stor/biff" som jag vill vara, det är bara det att musklerna gömmer sig under lite fett så att dom blir "halvsynliga". Jag vill bränna underhudsfettet och få fram konturerna på musklerna, jag vill att folk ska se all tid, all kraft, allt tålamod, alla gråtstunder, allt jävla slit man kämpar för. Det är DET som är mitt stora mål!  Hoppas ni förstår vad jag menar. 
 
Jag vill inte se ut såhär!
 
Jag vill inte se ut såhär!
 
Jag vill att det ska synas att man tränar, att man har den där snygga muskliga magen och inte speciellt mycket fett på sidorna. Jag vill kunna gå i tunna, tajta kläder utan att fettet pyser ut om ni förstår vad jag menar. Jag vill ha en snygg musklig mage, för magen är den viktigaste delen på kroppen för mig! 
 


Såhär ser jag ut nu:
 

Jag vet att jag kan nå mitt mål till sommaren, allt handlar om vilja, styrka och motivation. / A ♥ 

Frukostdags!

Dags för frulle (klockan halv två....). Haha jag kunde inte komma upp ur sängen. Var så otroligt trött... Heeelt sjukt!
 
Ska käka upp bamsefrukosten, sen mot gymmet för att jogga i en timme + köra bål och mage. Resten av dagen ska jag spendera framför massa plugg. Skjut mig.......
 
/ C ♥

KÖRDE SKIT IGÅR!

Ni ser bilderna!! Hade en rolig kväll igår med blandat och nytt folk, jättekul! Härligt att vakna upp helt nykter, nu taggar vi träning! KRAM / A


Festligheter!

Hej alla nattugglor!
 
Kvällen började hos Clara med massa mat, efterrätt o dricka till folket. Har inte druckit en droppe alkohol så imorgon är det en bra dag för hårdträning!
 
Det var kanonkul hos henne. Fick träffat två jättegulliga tjejer från Vara, där hon kommer ifrån. Roligt att lära känna nytt folk! Efter det åkte vi till Sanna. Felix, Pontus, Robin och Dao mötte upp oss. Väl inne på festen hade vi det riktigt kul faktiskt. Massa av våra goa killar var där o det var dans i några timmar där. Vi åkte vidare till Fasseröd men vi kom inte in där, så jag, Amanda o Felix fick för oss att hitta på massa äventyr. HAHA, vi har frusit ihjäl i två timmar av att ha gått runt o varit tre snorungar rent ut sagt haahahah, sjukaste kvällen...
 
Har borstat tänderna, tagit bort smink o så. ÄR VRÅLHUNGRIG. Ska göra en fet jävla frukost imorgon - det är jag värd! Hoppas ni hade en fin lördag som jag. Godnatt / En väldigt trött Cornelia ♥♥
 
Två klassiska toabilder från ikväll, hemma hos Clara. Bjussar på mer bilder imorn. Mååååste sova nu!

Fråga från Emma!

Hej! 
Jag har gymkort och kan i princip gå till gymmet när som helst. Plus så har jag sjukt dåliga socker-matvanor, typ godis och sånt någon gång varenda dag. Jag har satt målet inför sommaren att vara nöjd över min kropp och undrar hur ni började att hitta målet, att ta sig motivationen att verkligen gå till gymmet och köra ett pass och sedan självklart äta bra och nyttigt efter? 
Behöver all pepp som går, tips, hit & dit! 

Ni är GRYMMA! 
Tacksam för svar /Emma

Svar: Du har svaret i texten. "Jag har satt målet inför sommaren att vara nöjd över min kropp". Jaha, tror du att någon annan kan fixa din drömkropp åt dig? Sluta unna dig det där lilla extra varje dag o spendera tiden på gymmet istället. Genom att vänja bort sötsaker så är man inte sugen längre. Grejen är den att den som kan förändra något på dig själv är bara du, DU bär hela ansvaret, ingen kan löpa åt dig. Sätt på dig dina träningskläder, öppna gymdörren o börja träna förfan. Ta tag i kragen o sluta hitta på ursäkter!
 
Att träna är det goaste som finns när du kommer in i det. Jag, Cornelia, har börjat se liiite resultat nu efter träning 6 dagar i veckan i 5 månader - FATTAR DU!? Man måste ha tålamod. Du kan inte träna i en månad o tro att du blir fit. Unna dig två dagar i veckan o inte mer, säg stopp till dig själv när du vill käka. Ha din bild i huvudet, ett mål - och nå det!  Att vara nöjd över sig själv o inte skämmas över sig själv är det viktigaste. KOM IGEN. Klarar vi det så klarar du det!
 
 

HOPP OCH BEN

Invigde mina nya löpartights på gymmet idag! Fick många fina komplimanger för dom, gladtjej!!
Körde hopp och ben, sega goa ben nu. Ha en bra lördag finisar! / A


Mot Clara!

Dags för mig att åka till Clara o käka tjejmiddag. Hon har fyllt 17 år, så det är en självklarhet att hon ska firas! Ikväll blir det festligheter. INGEN alkohol, träning imorgon hörrni!!!
 
Dåliga cambilder bjuds det på ikväll :D
 
/ C 
 

Triceps, biceps, underarmar och bröst!

Hej allihopa!
 

Var på gymmet vid 12 idag. Så skönt när det knappt är några där. Körde triceps, biceps, underarmar och bröst. Ett lättare pass, men ändå jobbigt. Fick bli en lätt jogg på 10 minuter, bara för att fördriva tiden innan mamma kom!
 
/ C♥
 
Myskläder på lördagmorgonen - en självklarhet!
 
Triceps dags, pumppumppump!!!
 
Biceps, jobbigaste!
 
Haha, det syns inte men alltså jag trodde min underarm skulle spricka. ALDRIG NÅGONSIN känt att en muskel kan vara så pumpad. SJUKASTE hahah
 
Toabilder ♥♥
 
Kvargdags nu :D

MER SVAR

jag kör också på whey jordgubb... tycker du att de protein pulvret smakar bra? jag själv mår lite illa efter jag druckit det!.....

Svar: Jag tycker det smakar 100 gånger bättre än choklad. Chokladen var god de 10 första shakearna, sedan blev man sååå trött på den. Jag mår inte alls illa av jordgubben. Men ett tips är att om du kört heeelt slut på dig själv o känner att du inte kan dricka den direkt, så avstå. Vänta i 20 minuter o drick den sen. Ingen idé att dricka den fort som fan o sen spy upp allt, haha! Gör det som känns bäst för dig :)

Som era bloggar var innan, blandat av allt, fest, vardag, träning, plugg, skola och allt vad ni nu gör och vill blogga om

Svar: Då ska vi fixa det! ♥

/ C ♥

 


SATURDAY

Godmiddag, eller vad säger man vid den här tiden? :)
 
Ska snart dra mig till gymmet. Vet faktiskt inte vad jag ska köra idag, får se lite vad jag känner för när jag kommer dit! Pussisar 
 
Frågor & Svar 
Hur lärde ni känna varandra? Ni blev väldigt tigha på kort dit, klickade ni direkt? 
Svar: Vi lärde känna varandra genom ett problem som vi båda två hade, problemet var början på vår vänskap. Cornelia kom ut till mig i slutet på sommaren 2012 för att prata om detta problem och det klickade DIREKT! Vi har så mycket gemensamt som gör att vi passar så bra ihop. Älskar att träna, är långa, samma humor, mycket gemensamma vänner osv.. 
 
Vad är ditt mål med träningen Amanda, du har ju redan drömkroppen! 
Svar: Kan lägga upp ett lite längre och djupare inlägg om vad mitt mål med träningen är! Tusen tack, kommentarer som dessa gör mig väldigt glad ♥

Hur många läsare har ni på bloggen? 
Svar: Eftesom den precis är nystartad, knappt länkad någonstans och inte "fixad än" så är antalet läsare inte speciellt högt än. Runt 200-300 än så länge!

Räknar ni kalorier? 
Svar: NEJ VERKLIGEN INTE! Börjar man räkna kalorier tror jag att det kan gå över styr och leda till sjukdomar som anorexia osv.. Vi rekomenderar en bra varierad kost där kan man unna sig godsaker in i mellan åt. 

Hur skulle ni lägga upp ett träningschema för en som vill börja bygga muskler? Tycker det är oerhört svårt att komma igång och förstå hur man ska träna för snabbas resultat. osv Kram
Svar: Intressant fråga. Vi kan lägga upp ett djupare inlägg om detta småning om! Kram!
 
/ A ♥
 

Vad är Cornelias mål?

Jasmin: Vad är ditt mål? :)
Svar: Som många kanske tror så är inte mitt mål att bli överdrivet muskulös och se ut som en man. Jag vill bara bli fit! Vill inte vara det där benranglet som alltid är smal vad man än äter (kanske inte är så nu, men det var så förr...). Jag vill att det ska synas att jag har jobbat med min kropp, slitit, svettats, grinat, lagt ner så jävla många timmar att man vill spy galla på att ens gå in genom gymdörren igen. Jag vill känna mig stolt för något JAG genomfört!
 
 
 
Sen kan inte jag förvänta mig att bli sådär muskulös som dessa tjejer, för jag har inte riktigt den kroppstypen. Jag kommer nog se ut ungefääääär sähär:
Inte jättestora armar, men ändå "fit". Det är mitt underhudsfett som jag vill få bort nu. Jag har ju käkat upp mig, gått upp ca 6 kg, som jag nu ska bygga på lite. Vi får se till sommaren hur resultatet blir!
 
För att det ska gå lite snabbare käkar jag Whey 100, proteinpulver. Har haft choklad, nu har jag jordgubb. Föredrar verkligen jordgubb! 
/ C ♥
 
 

DAGENS CORNELIA

Hej!
 
Tänkte att jag kunde bjuda på en käck dagens outfit eftersom jag inte kan skriva något om min träning, har ju somsagt vilodag. Ni får gärna säga till vad ni vill se här i bloggen, det är lite svårt att veta vad ni är nyfikna på såhär i början. 
 
/ Kavaj - H&M / Tröja - Gina Tricot / Skärp - Pondus (Saddler) / Jeans - Carlings (Dr.Denim) / Skor - monella.se /
 
/ C♥
 

CHINS OCH HANDSTÅENDE

Härligt med fredag, eller vad säger ni?!
Tänkte tipsa om 2 bra övningar som jag körde mycket förra året då jag "byggde upp mig". (armar/rygg)
 
1 Chins:
Första gången jag greppade en chinsstång kunde jag inte dra mig upp halvvägs, det kändes helt omöjligt.Min friidrotts tränare gick hjälpa mig hela tiden. Men efter ca 1 års chinstränings 2-3 gånger i veckan kan jag nu göra 7 stycken utan problem.
Många tycker att detta är en "kill" övning, men det tycker verkligen inte jag. Jag tycker det är coolt när tjejer kan göra chins och man får en så snygg struktur på armmusklerna och ryggmusklerna. Värt att testa!
 
2 Handstående
Eftersom jag har tränat gymnastik i många år så är jag duktig på att stå/gå på händer.För dig som aldrig har testat detta och känner att det känns omöjligt så är det bara att börja mot en vägg. Jag lärde mig stå på händer när jag var 10 år, jag övade varje dag hemma i hallen. Eftersom att jag inte gav upp visade reslutatet sig efter ett halvår då jag kunde gå 10 steg på händer. Det gick bättre och bättre och efter ca 1 år kunde jag gå 25 meter lätt. Denna brukade jag köra 3-4 gånger i veckan. Gick på händer 10 meter och vilade 1 minut, x3, eller så brukde jag stå på händer mot en vägg i 1 minut och sen vila 1 minut, x3. Även detta är en cool övning enligt mig och speciellt när tjejer kan det! Du får tydliga och fasta rygg och axelmusker av detta.
 
TESTVÄRDA ÖVNINGAR. Det kommer nog inte vara så lätt i början så ta hjälp av någon. Låt någon ta emot dig när du sparkar upp på händerna och sen hålla dig i benen för att få balans, låt någon hjälpa dig att dra dig på chinsstången. All tid och slit kommer vara värt i slutändan, för tro mig det är jättekul och bra sen när man väl kan. Allt går om man vill, man måste bara börja någonstans. Lycka till / A
 
 
 
 

VILODAG

HEJHALLÅ
 
Haft 80 minuter idrottsteori nu på morgonen. Väldigt intressant och bra saker jag lärt mig som man måste kunna. Blivit ännu lite klokare idag, haha!
 
Nu är det dags för fackuppsatsskrivning, bara att köra. Ska ha den färdig + göra en muntlig redovisning på torsdag. MYCKET jobb. Skolan är viktigt - nu kör vi!
Har min vilodag på fredagar, så ingen träning idag. Är såååå sugen på det, hatar att inte träna - men det är viktigt att vila!
 
Hörs senare med dagens outfit och så iallafall. 
 
Ha det fint! / C ♥
 
 

SLUTA ALDRIG

Lite bilder från gymmet i förrgår. Tar sååå lång tid att bygga, men min motivation sviker mig inte. Ett jävlar anamma är det bara. KÖRKÖRKÖR - vem blir snyggast i slutändan? ;)
 
/ C♥
 
 
Ge aldrig upp!!! Jag har kroppsformen att jag är väldigt spinkig, lång, "ranglig". Har alltid haft längst ben och armar. Det är svårt att bygga muskler det, mycket enklare om man är kort o bred. Men det är ingen ursäkt. Jag kan bara jag vill, även fast det oftast tar längre tid för längre personer. 
 
Mitt mål är mitt mål, det ska jag nå!

GLÖMDE JU ATT BERÄTTA..

att jag hade finbesök här hemma igår! 2 sletna, trötta och fula tjejer efter ett stenhårt TRX pass på gymmet / A
 

START OF SOMETHING GOOD

Hallåhallå, känns så kul att skriva första inlägget på nya bloggen!
Idag drog jag till gymmet och sprang på löpbandet i 1 timma. Sprang 10 min, gick 10 min, sprang 10 min, gick 10 min osv.. Svetten rann när jag var klar!
Runt 3 åkte jag till Göteborg med mammsen. Spontan shoppade lite nya kläder från Oddmolly & Americanvintage, härligt ♥ Nu är jag hemma och resten av kvällen kommer bestå av plugg, puss /
 

HAHAHA

 
 
/ C ♥

Hemma från träningen!

Hej!
 
Slutade vid tolv idag, så drog o tränade då. Blev en pw på 30 minuter och joggade/sprang i ca 20 minuter. Efter detta blev det ben. Benböj, benpress, squats, singelsquats, sumolift, upphopp och massa annat! Kommer få en go träningsvärk imorgon!
 
Nu ska jag käka o kolla lite på Gossip Girl. Sedan blir det plugg resten av kvällen!
Amanda är i Göteborg just nu, så hon uppdaterar när hon kommer hem :)
 
Hörs senare. 
 
Kram / C ♥
 
Min goda mat som står o väntar på mig!
 
Hade skitont i vänsterfoten när jag sprang, visste inte varför så jag fortsatte. När jag tog av mig skorna blödde väl hela foten haha. Lyckad...
 
Någon som undrade vart mina skor kommer ifrån också. Jag är inte säker, för min pappa köpte dem. Sök bara på Nike free run eller vad dom nu heter, så finns det massvis med hemsidor man kan köpa dem på. Så sjukt kul med snygga träningsskor och kläder. Det peppar!
 
Min o Mandies kvällsmat igår!

NU KÖR VI!

HALLÅ!
 
Nu har vi äntligen slagit ihop våra huvuden och skaffat oss en blogg tillsammans. Den kommer för det mesta, självklart, handla om träning. Det kommer även bjudas på tips till er läsare, kost/hälsa, vårt vardagsliv och väldigt mycket mer. 

Hoppas ni kan ha lite hänsyn till att bloggen ser ut som skit just nu, haha. Den ska självklart fixas snarast!!! Häng med oss från början ändå så gör vi denna resan tillsammans!
 
Kul att ni hittade in. 
Kramar Cornelia & Amanda ♥
 

RSS 2.0