TACK FÖR DENNA LILLA TID!

JAHA, då har vi kommit fram till denna punkt i bloggen. Vi har tillsammans kommit överrens att inte blogga mer just nu. Det är ingen liten "paus" utan vi lägger av nu. Den kommer inte försvinna ifall vi blir sugna längre fram, men just nu är det inget bloggande som gäller.
 
Ni behöver inte kommentera varför eller att det är dåligt gjort av oss, för detta är vårat lilla beslut. Det har egentligen ingenting att göra med någonting haha, vi känner bara att vi inte orkar dokumentera allt hela tiden. På gymmet vill vi bara träna nu, inte ta kort på km man sprungit eller hur svettig man blivit. Vi vill kunna ha kul på fester och med kompisar utan att fotografera varje ögonblick haha!
 
Det har inte "hänt" någonting, så ni kan vara lugna. Tror detta blir bäst i längden bara. Vi tänker inte sluta träna för det, och inte ni heller väl??? Lycka till med aaaallt!
 
Tack för att ni varit så otroligt många som kikat in här varje dag, tack till både fina kommentarer och hatkommentarer som är så roliga att skratta åt. Ni alla är underbara!
 
Puss på er! / Cornelia & Amanda ♥
 

Bita ihop och köra på

Sedärja! Ännu en tisdag är över, ännu en dag närmare sommaren. Idag gjorde jag min "första dag" på McDonald´s. Vi gick igenom saker o så. Ska jobba tors, fre och lör nästa vecka, känns gött att det dragit igång!
 
Annars då? Skolan går bra. Mycket nationella och andra prov nu det sista, men det är bara att bita ihop o köra denna biten. Känns väl sådär inför spanskan och matten, menmen... Även blivit helt frisk så känns verkligen UNDERBART att jag är tillbaka på gymmet. 
 
Livade upp denna dag med ett par lila, härliga, vårskor. Gött! 
 
/ C
 
 

FAVORITES

 
 
/ A ♥

Godnatt underbaringar!

Hej på er!
 
Är  sååå trött just nu. Har tränat ben och rumpa idag + sprungit 20 min. Kan vara ett av de bästa passen jag någonsin utfört. Körde sönder idag. Kanske har varit bra för mig att ha varit borta från träningen ett tag?
 
Iallafall. Ida följde med mig hem efter gymmet. Vi pluggade, åt mat, kollade Beyonce-klipp, gjorde flätor och skrattade. Gött. Är både hungrig o trött nu, men har redan borstat tänderna så de blir bums i säng för att drömma om frukost. Puss på er! / C
 
Måste göra något åt min GROTESKA utväxt.....
 
Har även RÅA köttsår på mina hälar, för råkade sätta på "plåster" för förhårdnader o inte vanliga plåster så min hud har försvunnit. Hade nya skor idag också o de gick fan inte. Tur man har skolsyster som kan bada fötterna, klippa skinn, peta ut smuts o skit (gjorde jätteont.....................). Hoppas det blir bättre!
 
Natti

Min helg

Hej!
 
Denna helg har det hänt mycket kul. Bl.a detta:
 
Kollade när Elin var vacker på balen, tillsammans med hennes kille Emil:
 
Efter det var jag o några tjejer först hos Veronica, sedan fest hos Filip för att sedan dra iväg på lokalfest med tema ROCK!!!
 
Riktigt roligt var det. På lördagen sov jag länge, sedan åkte jag o familjen (förutom Elin) till våra kusiner för att grilla, mysa och ha det gött.
 
 
Riktigt go lördag. Igår tränade jag mage, sedan åkte jag hem o fixade mig snabbt innan jag, Ida, Henke, Linda, Viktor, Daniel, Max, Thore och Emil åkte till Bodele för att spela volleyboll. Efter detta åkte alla vi o grillade korv på sandersdalsskolan. Go kväll! Ida sov även hos mig, invigde min nya säng. Det blev en sorglig film tillsammans med jordgubbar, smält choklad och godis. Dock orkade vi knappt äta något...
 
Nu ska jag fortsätta plugga här i skolan innan jag sticker till gymmet o dödar benen. Puss! / C

stress, pressure, happiness, heights, routines, goals. pain but worth it

/ A

Wohoooo

Hej!

Förkyldningen har nästan släppt, så jag var ju bara tvungen att dra till gymmet! Nu ska här köras skit!!! / C


Härliga fredag!

Hallå!
 
Igår blev det somsagt frulle på IKEA. Den var förvånansvärt god!!! Blev en rundtur runt det hela för att köpa lite smågrejer. Efter lite shopping på torp (två skor, ett linne och ett halsband) + en tur till stan så körde Lisa hem mig. Tog det lugnt hemma innan jag började fixa mig. Mot kvällen åkte jag till Clara. Mina girls var där först, vi åt mat som Clara fixat, sjöng, dansade o hade det kul. Ännu lite senare kom alla våra killkompisar. Härligt!
 
Ikväll blir det rockfest för min och min tjejkompisars del. Alla vi känner ska dit så de ska bli nice! Innan det ska vi ut mot Gustavsberg för att se när Elin går på bal med Emil. Det kommer va så fint!!!
 
Kram / C
 

Deep, genuine, happy memory

/a

IKEA-frukost

Hej allihopa!
 
Idag blev det somsagt thai med mamma, riktigt gött! Klarade även psykologiprovet så det känns underbart. En riktig lättnad nu. Friheten att inte behöva plugga en kväll! 
 
Har bara tagigt det lugnt ikväll, inte gjort ett skit. Både tråkigt men också gött. Det har vart tvtittande, snapchatande och planerande av morgondagen! Har även hunnit med ett samtal på 1,5 timme med lille Virre. Nu blir det GG, sen sova. Lisa hämtar mig 09.30 imorgon. Vi ska till IKEA och äta frukost, riktigt gött!
 
Puss / C
 

FRÅGESTUND DEL 1

Amanda :
Vad kostade dina träningsbyxor med rosa text på sidan? Finns de även i andra färger?
Svar: 599:-, ja alla möjliga färger.
Äter du proteinpulver efter träning?
Svar: Nej
Är någon av dina föräldrar träningsintresserade?
Svar: Min mamma har spelat basket, pappa har spelat fotboll och skidor. Det har hållit i sig, så idag motionerar dom och löper väldigt mycket.
Hur såg du ut innan du började träna?
Svar: Som ett benrangel haha
Skulle du vilja tävla i bodybildning efter bikini fitness? Tror du hade passat för bikini fitness då du har viljan och motivationen!
Svar: Just nu tränar jag inte för att tävla, jag gör det för att må bra. Tack så mycket i alla fall!

 

Cornelia :
Tycker du träningen ger samma resultat som den gjorde i början?
Svar: Jag tycker träning tar mer ju längre man håller i. Du kan inte köra en månad, sen inte en månad, sen köra igen. Häng i länge så ser du tillslut mer resultat!
Har du ökat vikterna mycket det senaste på gymmet?
Svar: Nu har jag varit sjuk i över 6 veckor, så inte varit där, men jag minns att i slutet så höjde jag mycket.
Vad ska du tatuera in?
Svar: Jag har tatuerat in ”I am Only Human”. Det står för att hur många misstag man än gör så är du fortfarande mänsklig. Alla gör fel.
Känner du att du glidit ifrån dina gamla vänner nu när du blivit så tight med Amanda?
Svar: Nepp, jag Cornelia tycker inte det. Jag försöker hänga i och vara med så många som möjligt. Även om jag inte ägnar hela helger åt dom så kan jag ta en fika, ett gött telefonsamtal osv.

 

hur många gånger bajsar ni per dag?
fin blogg
kram
Svar: Jävligt mycket

 

Emma: Vad fick er båda två till att börja träna? :)
Svar: I o med att båda börja med sporter i låg ålder så är det som hängt i.

 

vad är erat bästa sätt att få bort sötsuget?
Svar: Viljan att klara det. Istället för choklad, ät ett  äpple!

 

vad ska man göra för att gå ner i vikt snabbt?
Svar: Haha det finns inget sätt. Du måste kämpa!!

 

Cornelia; du åt whey protein pulver efter/innan träning, äter du inget pulver alls längre?
Svar: Jag äter fortfarande proteinpulver, som de flesta andra

 

vad har ni för betyg nu på gymnasiet? :)
Svar: Vi båda har medel. Om man lägger ihop alla betyg sammanlagt så har vi nog ett snitt på C, även om man vill ha högre…

 

Vad har ni för drömmar? Vad vill ni bli efter skolan?
Svar: Cornelia: Jag är inte säker, vill så mycket olika. Antingen journalist, något inom vården, socionom eller något inom hälsa och träning! Amanda: Inga mål och drömmar för tillfället, men när jag är gammal vill jag känna att jag åstadkommit något o inte ha bott kvar i denna hålan.

 

vad hade ni för betyg när ni gick ut nian?
Svar: Cornelia: Jag gick ut med 260 poäng. Amanda: Jag gick ut med 265 poäng.

favoritmat?
Svar: Cornelia: Hahah jag älskar väl allt, helt ärligt. Allt förutom ärtor, bönor och tonfisk! Amanda: Jag har ingen speciell favoritmat, tycker det är gott med olika, olika dagar.

Vems kropp skulle ni absolut vilja ha?
Svar: Cornelia: Oj, Bella Falconi är jäkligt tight, men för mycket muskler… Emelie Trossö Ledin är inte heller fel.. Dock skulle jag inte vilja vara så ”stor”. Vill va smal med muskler liksom… Amanda: Ingen speciell, vill vara smal med tydliga muskler.

har ni några förebilder?
Svar: Cornelia: Hm… Tyra Banks, Candice Swanpoel och mamma haha. Amanda: Jag tror inte jag har någon faktiskt haha

vad tycker era föräldrar/familj om att ni ska deffa? :)
Svar: Cornelia: Vi gör inte det längre! Min familj var ju inte sådär jätteförtjust i det hela, men jag ville det ju så dom stöttade mig J Amanda: Samma för mig som Cornelia!

 

Till cornelia: tips på att gå upp i vikt?? :)
Svar: Tycker inte du ska äta skit o gå upp på fel sätt. När du är mätt efter en portion så tar du en halv tallrik till. Proppa i dig lite mer för varje gång. Tillslut kommer du kunna äta mer = gå upp i vikt.

 

blir ni aldrig trötta på träning? och hur gör ni för att få upp lusten igen?
Svar: Cornelia: När jag väl är inne i det, inte har något plugg eller sjukdomar i vägen så älskar jag det mest av helt på hela denna jord. Jag absolut ÄLSKAR att träna och stormtrivs på gymmet/ute i joggingspåren! Amanda: Nej, blir aldrig trött, träning är en del av mig, en del av mitt liv. Har alltid varit och kommer alltid vara.

 

Hej! Superfin blogg, grym inspiration!
Jag undrar hur man lättast tränar bort fett på nedre delen av magen och/eller låren.
Svar: Det finns inget speciellt sätt på att punktförbränna. Gör styrkeövningar som tar i lår och mage + massvis med konditionsträning! Tack så mycket!!!

Hur håller ni motivationen uppe?
Svar: När man efter ett tag märker att kroppen förändras, positivt, så blir man peppad!

Har ni någon drömvikt eller är det kroppen ni sätter fokus på - mått osv?
Svar: Ingen speciell vikt. Siffran betyder inget, kroppen gör det.

 

Hejhej, måste bara säga att ni ger bra peppning att börja tränna och vad man bör tänka på osv, älskar bloggen helt enkelt<3
Svar: Tack så heeemskt mycket!!! Kram

 

Vad jobbar era föräldrar med??
Svar: Cornelia: Mamma jobbar på ögonmottagningen i Uddevalla, hon ska byta jobb nu och ska bli chef på en privat vårdcentral. Pappa jobbar på Sofiedahl i Ljungskile. Amanda: Pappa jobbar på sitt företag, och mamma jobbar för honom och hjälper honom med bokföring mm. Dem säljer och bygger hus tillsammans kan man säga snabbt, kort och gott.

 

Vart bor ni (haha ingen adress gatunumer men typ, kurveröd, Sommarhemmet)
Svar: Cornelia: Kurveröd med mamma och Ljungskile centrum med pappa. Amanda: Ammenäs.

Vad var det som gjorde att ni fick all motivation till att börja träna??
Svar: Båda har tränat i hela livet, så det har bara hållit i.

Hur känner Amanda Sofia Morgat??
Svar: Våra föräldrar känner varandra, så vi reser mycket med varandra o så!

 

Amanda, säg 5 bra saker om Cornelia
Svar: Blir alltid glad när jag ser och pratar med Corre, vi är väldigt lika och har mycket gemensamt. Vi hittar alltid på roliga saker. Glad att vi har kommit varandra nära på så kort tid, för hon är världens bästa vän för mig!

 

Cornelia, säg 5 bra saker om Amanda
Svar: Amanda får mig väldigt lätt på gott humör, hon kan bjuda på sig själv vilket jag älskar, hon säger ofta komplimanger till folk, hon är otroligt jäkla dundersnygg och världens bästa vän!!

 

Vad gör ni en sommarmorgon, precis när ni vaknar och solen skiner?
Svar: Cornelia: Tar en go joggingtur  på egonspåret, kommer hem, äter en världsfrulle i solen, lägger mig o solar, ringer en kompis och bara tar de lugnt. Är jag hos pappa så springer jag lätt ner till vattnet o tar ett dopp! Amanda: Jag går upp tidigt, tar en löptur, springer ner till stranden och tar ett morgondopp, sedan en go frukost på det!

 

Har ni några husdjur?
Svar: Cornelia: Min hund Floyd (chihuahua och papillonblandning) och en undulat som heter Betty haha. Amanda: inga

 

Vad tycker ni om era syskon?
Svar: Cornelia: Jag bråkar mycket med som såklart, dom kan vara pinooooor allihopa, men i slutet av dagen älskar jag dom naturligtvis. Amanda: Jag o min bror bråkade mycket förr men det har lagt sig mkt nu. Helt ärligt pratar vi inte jättemycket haha, men jag älskar honom mest i världen.

 

Löpband eller utomhusjogg?
Svar: Cornelia: Utomhusjogg. Amanda: Utomhusjogg här också!

 

En bra sommaroutfit om ni ska ut o grilla osv med några kompisar?
Svar: Cornelia: Lätt en snygg tunika, grova kängor, skinnjacka, pilotglasögon. Amanda: Ett par snygga, traschade shorts tillsammans med ett baslinne, pilotglajjor och converse.

 

Drömkille? Beskriv han! :D
Svar: Cornelia: Alla är olika, men absolut charm! Vill att han ska vara som en kompis man kan flumma sönder med. Samtidigt vill jag att han ska vara så mogen att man kan prata med honom, öppna upp sig. Är han snygg är det ju lugnt! Amanda: Utseendet är viktigt, men man måste kunna ärliga varandra och umgås. Man ska kunna vara som bästavänner, inga hemligheter, måste känna tillit för varandra.

 

Roligaste passen på gymmet?
Svar: Cornelia: TRX. Det är inte roligt men lätt det jobbigaste! Amanda: Testat på ett nytt pass nu som heter Bodyattack, det har jag fastnat för!

 

När ni är med varandra, vad gör ni oftast och vad tycker ni är roligast att göra när ni är tillsammans?
Svar: Cornelia: Det bästa med Amanda är att vi är lite som syskon. Vi kan ligga o sova en hel dag o ändå ha kul haha! Jag älskar att bara ta det lugnt, skita i att gå på fest, ha en go dag hemma med film, bakning, godis, träning. Samtidigt är hon lika mycket partypingla som mig, perfekt!! Amanda: Spelar ingen roll om vi festar, är hemma o sover, är i skolan, tränar, vi har alltid roligt!! Spelar ingen roll vilket tillfället, när vi är med varandra är det som bäst. 


ÄCKEL LIV

JAG LEVER, men har tappat all bloggmotivation och är trött på i princip ALLT! Bloggar när jag känner för det nu. Skönt med några lediga dagar från skolan med tanke på att det är så mycket stress och press nu det sista. Ska inte göra någonting ikväll, ingenting imorgon, ingenting på fredag, ingenting på lördag och ingenting på söndag :) Hoppas ni får en trevlig långhelg i alla fall, kramar från en deppig mandis
 
Sjukt snygg bild från igår kväll när jag satt och filosoferade om livet nere vid bryggan

Överlever jag?

Hallå!

Precis gjort engelskaprov, gick fint. Sitter o pluggar på psykologin nu och har rååå ångest för provet i eftermiddag. Vill inte, vill inte, vill inte! Som plåster på såren ska jag gå o luncha med min mamma nu. Ska bli riktigt mysigt. Får se vart vi hamnar helt enkelt!

Hörs ikväll (om jag överlever provet dvs!!) / C


Snart, snart, snart

Hej alla nattugglor!
 
Ska inte skriva mycket alls för jag måste fortsätta med pluggandet, men vill bara säga en snabb sak. Förlåt så himla, himla mycket för att vi inte svarat på frågestunden än hahah. Sjukt längesedan, det är vi medvetna om!! Vi gjorde svar i filmer för ett tag sedan, men känns fruktansvärt töntigt att lägga upp! Vi ska svara så fort vi har tid. Det är så sjukligt mycket i skolan just nu och jag bara stressar igenom dagarna. När allt har lugnat sig ska vi absolut svara!!!
 
Puss / C ♥
 
Ååååååh jag vill bli frisk o träna NUUU. döör snart, helt ärligt. Kanske borde söka upp läkare och se vad f*n det är som härjar i min kropp. Usch

Soligt!

Har precis gjort spanskaprov, gick bra tror jag! Nu har jag håltimme och utnyttjade den genom att läsa engelskabok. Ska ha 50 min matte snart, sedan hemma o lägga mig i solen + plugga psykologi!

Ha en fin, solig tisdag! Kram / C


Jayesslee

 
Wow... 

Nu tar vi tag i skiten!!

Tjoooo
 
Jag har inte gjort ett skit idag. Ska nöta igenom spanskan, sen ska jag få heeela engelskan gjort innan jag börjar på psykologin. Bara att köra på som f*n nu i slutet. Endast 20 skoldagar kvar vilket känns sjukt. Jag börjar 2an efter sommaren!? Vart tog tiden vägen....?
 
/ C
 

Godmorgon!

Godmorgon!

Börjar min dag med ett glas grönt te och äggmacka. Perfekt!

/ C


Saknar

Jätte fin! 
Om man har lånhklänning till vardags o typ nån kofta över. Va skulle fu ha för skor då? vill likdom inte gå me klackar en vardag i skolam tex...
Svar: tack så mycket! Jag skulle ha ballerinaskor. Har man långklänning som är kortare fram o längre bak, med en fräckare stil till (inte "fin") så skulle jag kört på kängor. Men ballerinaskor iallafall!
 
Vart är linnet ifrån? Pris? :) Sktifint...
Svar: Tack! Det kommer från HM och kostade ynka 99:-, finns i knalloranget också. Funderar på att köpa. Fint med smala band!
 
Sådärja! Nu orkar jag inte plugga mer. Ska lägga mig o läsa lite i en läsbok vi har i skolan dock, så lite plugg är det ju. Sen ska jag sova om en timme! Sovmorgon imorn också - så skönt!!!!
 
/ C
 
Bjussar på lite bilder från stunder jag saknar!
 
Blandat. Allt från gamla vänner till träning. Känner att jag ruttnar här hemma. Jag blir aldrig frisk. Känner inte igen mig själv. Vill bara börja träna NU, börja ta tag i allt plugg varje dag, börja umgås med gamla vänner osv. Det klarar jag! 

Nytt till garderoben!

Hej på er!
 
Plugget är i full gång här på Kurveröd. Har fått gjort en hel del faktiskt, känns bra! Ska fortsätta med spanskan en liten stund till innan jag går över på engelskan. Kan nästan tycka det är lite "kul" att plugga ibland, för man känner att man gör något vettigt!
 
Här kommer bilder på lite kläder jag köpte i fredags. En långklänning, ett linne, ballerinaskor och ett halsband. Nöjd!
 
/ C
 
Är dock lite osäker på långklänningen. Jag är så himla lång, så alla klänningar blir korta på mig. Jag känner att denna är lite för kort. Kanske funkar ändå? Inte säker än!

Thug life?

Dags för plugg, helaaa dagen! Får se om de kommer en liten uppdatering på några kläder jag köpte i fredags. Yepp, NU KÖR VI. Spanska, engelska, samhäll, naturkunskap. Kul...
 
Love / C ♥
 
Sjuk, och väldigt trött, Corre.... Man får lov att se ut så ibland. "Thug life" som alla coolingar säger

I am only human

Hej! 
 
Några har undrat om min tatuering. Jag gjorde den på Studio 73 här i Uddevalla. Det var Pedro som tatuerade mig. Jag kände stort förtroende för honom då båda min föräldrar var tvungna att komma dit o skriva under papper, han var nog att kolla stavning och gjorde som jag ville. Den kostade 800:- vilket jag personligen tycker är billigt för en sak man ska ha hela livet. 
 
Vissa tycker det är sjukt att ha tatueringar, just grejen att den inte går att ta bort (om man inte vill få ett stort ärr!). Men jag älskar det, tycker det är så sjukt snyggt. Denna tatueringen ångrar jag verkligen inte. Snarare har den gjort att jag vill äga fler. Det är en tatuering som jag kommer kunna relatera till hela mitt liv. Om ni ska göra en tatuering: gör något som betyder någonting. Tatuera inte in "yolo" eller "swag" för att det är fräckt nu!
 
Nu ska jag sova. Hörs imorn! Puss / Cornelia 
 

UNDERBAR

 

YESTERDAY AND TODAY

Gårdagens träning -Körde helkroppsstyrka på gymmet. Riktigt skönt att dra igenom hela kroppen!
 
Dagens träning - Slutade tidigt idag så tog mig en löptur på ca 40 min + 20 min PW. Sen gick jag även ifrån skolan upp till farmor och farfar på fasseröd. Det tar ca 30 minuter så räknar faktiskt med det i träningen. 
Dom blev väldigt glada när jag kom upp dit, vi spelade kort och åt god mat! Nu ska jag äta god mat igen med familjen (matvrak) och sedan dra mig in till Corre, happy friday!!! / A ♥
 
 
 

SVAR & TIPS

  • Q Den där dagen ger ju knappt ens 1000kcal... samt i princip inga kolhydrater. Om det är så du/ni äter ungefär skulle ni tjäna otroligt mycket på att öka kolhydrat intaget. Själv ligger jag på 500g kolhydrater per dag..
  •  
    Q Skulle det vara mat för en som träna? sallad utan pasta? Vart fan är kolhydraterna? Du orkar ju knappast träna om du inte får i dig kolhydrater, det är ju nästan det sämsta du kan göra. Du får ingen energi och kan då inte prestera något,märkte inte du de när du gick på din diet?
     
    A Blev mycket negativ kritik kring mitt tips på mat..  Men det verkar som väldigt många har TAGIT ILLA UPP och FATTAT FEL. Det var exempel för 1 DAG, det betyder inte att du ska äta så varja dag?! Frågan var att äta så lite kalorier som möjligt och ändå hålla sig mätt. Det var exempel för mat för den frågan. Självklart är kolhydrater viktigt, det måste du ju äta för att kunna få ut så mycket som möjligt av träningen. Men jag svarade bara på frågan! Så ta inte så illa upp! 
     
     
  • Q Va duktig du är amanda med både träning och mat. önskar att jag hade lite av din motivation, you go girl :D
     
    A Tacktacktack!!! ♥♥
     
     
    Q Har du med dig matlåda eller äter du skolmaten?
     
    A Jag äter skolmaten :)
     


    TIPS PÅ SUPERGOD FRULLE:
    (Grön smoothie. Ser äckligt ut men smakar riktigt bra och du står dig länge)
     
     
     
    Många kramar / A ♥
     
     

SNYGGASTE ZARA LARSSON

 

Domare Corre!

SÅDÄÄÄRJA! Då var man domare för 7-manna, 9-manna OCH 11-manna. Känns ju riktigt gött! Var ett möte  på en timme med mycket information. Kommer ihåg det mesta, men ska googla lite också så jag verkligen kan allt! Ska ut och kolla på en match när någon annan dömer också för att lära mig allt! 
 
Det var kul att komma ut till Haif igen, men också jobbigt. Det är en otrolig saknad. Jag älskade att spela fotboll. Ska ta med mig skorna och en fotboll nån dag och skotta lite tänkte jag. Känns jobbigt att mina snygga F-50 skor ska ruttna :( 
 
/ C
 
 
Godnatt! Nationella imorgon, otagg....

Blir aldrig frisk!!!

Hallå!
 
Detta blev alltså dagens lilla Corre. Lockigt hår, goa brallor, slappt linne (kan inte ha bh just nu pga tatueringen, därav alla lösa tröjor haha!) och ett leende på läpparna!
 
Jag är verkligen superledsen att jag inte kan dela med mig av träning just nu, men jag har varit riktigt riktigt riiiiktigt förkyld från o till i över en månad nu. Just nu känns det riktigt illa. Snorande näsa, ont i halsen och rethosta. Jobbigt! Hoppas innerligt jag blir bättre snart!
 
/ C
 

Domarutbildning!

Nu drar jag iväg på domarutbildning på haif. Har redan gått kursen för 7-manna, men måste gå för 11-manna också! Bara för jag slutat i fotboll så lämnar jag inte haif ;)

Hörs om några timmar! / C


Allt-i-alloinlägg

Hej hallå! 
 
Har sovit hos Ida några dagar. Känns som vi lever med varandra, är sambo med henne eller vad man säger haha. Har hunnit med väldigt mycket med den lille skiten. Vi har kollat bio, kollat film, gått ut med hennes mysiga hundar, gjort vine-videos, festat, färgat mitt hår (tagit bort det gula + lagt i smååå små ljusbruna slingor), ätit god mat och mycket mer. Känns väldigt gött!
 
Min valborg var förresten väldigt bra. Vi var några av mina närmsta tjejkompisar hos Elin. Hon bjöd oss alla på tacos, godis, melon och mycket mer. Det var sjungande till gamla låtar, "jag-har-aldrig", dans, ätande, pratande och skrattande. Vid 23 tog vi bussen till stan. Åkte till Lukas där det var fest. Jag o Ida åkte hem igen vid 1, tack vare Teddys skjuts - tack för det! 
 
Idag har det varit torp med Idisen. Glassätande, mcdonaldsätande och shopping. Har även väldigt ont efter tatueringen. Den kliar o har sig, men jag är noga o smörjer in! Är väldigt nöjd :) Jag lägger upp bild när den är läkt och fin! Det står "I am only human" för er som undrar. För mig betyder det att hur mycket jag än felar, gör misstag eller går fel vägar i mitt liv så kommer jag alltid vara goa, glada Corre. Jag är mänsklig, precis som alla andra. :)
 
Puss på er! / Cornelia
 
Här kommer blandade bilder från dessa dagar:

VALBORG

Hade en riktigt rolig Valborg igår! Var hemma hos Albin och förfestade med massa goa folk. Sen tog vi bussen till Skeppsviken vilket jag tyckte var riktigt pinsamt... Insåg verkligen att jag har växt ifrån det. Stannade där Max 10 minuter, så åkte vi in till Idas kusin istället. Där var det fullt med tjejer, blev många skratt och roliga historier. Vid 12 skulle dom på krogen så Ida, Nathalie och jag drog oss hemåt! Kul i början och kul i slutet kan jag summera kvällen. Med tanke på träningen håller jag mig nykter nu för tiden. Inte så kul när alla andra dricker men man får ställa sig frågan om det är värt det eller inte. För mig är det inte det just nu!

Tack för igår i alla fall, kramar / A ♥
 

YEAH

Sådärja!

Första tatueringen är på plats, jag har fått jobb på McDonalds och Valborg igår var sååå kul med mina tjejer! Livet är bra nu. Ska försöka komma ut i solen nu, sedan blir det plugg!!!

Puss / C


RSS 2.0